.



Jag tror livet är så bra så man letar efter något att klaga på.
Och det är allt jag har att säga för stunden. Tack.


home is where your heart is


pic: Abbey Drucker

1. Jag slängde verkligen halva min garderob igår. Tjip så var det borta. 2. The Sounds nya skiva är grym. 3. Jag är bästa vän med Tradera & Blocket. Eller jag försöker vara men jag tror tyvärr inte att det är ömsesidigt. 4. Idag ska jag och min fot ut ur den här lägenheten för första gången på länge och leva rövare. Eller okej, vi ska till jobbet...


i wanna love you but i'm growing old

Jag vill stå en meter från scenen, hoppandes framför en människa med toner i halsen. Jag vill springa fort av ren vilja mot en mötandes människa som springer lika fort som jag från andra sidan. Jag vill åka till Bäsna och dom bästa, liggandes på gräsmattan och snacka onödiga saker. Jag vill gå på kajen med soluppgången vid min sida med den lilla värmen på benet. Jag vill skratta tills mina mungipor fastnar och jag skrattar ännu mer åt det. Jag vill snurra på ett fält där gräset når upp till händerna som jag håller längst mina sidor och kjolen följer min minsta rörelse. Jag vill känna hur en varm hand drar mig närmare. Jag vill se mina vänner, se hur deras mungipor fastnar av för mycket skratt. Jag vill se hur dom dansar gata ner med sången i deras mun och glädjen i deras kropp. Jag vill se mig lycklig, jag vill se dom bästa lyckliga.


it's been away

Okey, here the thing, people. Tisdagen var grym. Och efter 12 år av skola trodde jag att jag skull vara fri, ialla fall för en vecka eller två. Men nej. Istället hamnar jag med lindor, kryckor och en stor antibiotikakur av den starkaste sorten. Jag har då fått en infektion samt en inflammation i fotleden. Om jag har tur, eller ska vi kalla det otur, så kommer jag så snart som möjligt iväg till ortopedkirurg. Det här är galet. Så början på fritiden kunde ha varit liite bättre än så. Jag missade inte bara Bruce spelningen i fredags, jag missade också Paris idag. Bajsa. Resten av sommaren får vi se hur det blir.

Så nu har vi det sagt.
Lyssna lite på Name the pet - "Sunshine" och lev livet så länge du kan.



- Vi är rätt glada ändå


RSS 2.0