Inge mer med det.

Miras ass.

Ni vet tjejen som "dagen efter" alltid kommer med med bästa och galnaste historierna? Hon som ibland inte riktigt vet var spåret tar slut. Den där bruden som jag umgås med 88% av min tid och som har en förkärlek för bra (?)humor och fotboll. Nu är det inte bara jag som får höra hennes historier, även ni kan ta del. Men ni kan ju bara glömma att ni har vip platsen som jag och får höra alla detaljer.

(Jaa, hon tvingade mig att göra detta).





Nudist? Buddist?

Malin och Emelie tittar på tv när ett klipp om nudister kommer.

Emelie: Alltså vad är en nudist egentligen?
Malin: Såna som gillar att gå runt nakna?
Emelie: Ahaa. Du vet pappan i Lotta på bråkmakargatan, han är det.
Malin: Emelie, han är inte nudist. Han är buddist.


Snöänglar i Dalarna

Dom har lämnat mig för staden som jag längtar tillbaka till. Eller låt oss säga 15 minuter därifrån. Där ligger stället jag saknar. Bäsna, Borlänge, Dalarna. Det finns nog inte ett ställe som har så många minnen och händelser som där. Man kan bara inte tacka nej. Snart tänker jag dra Maria i bakfickorna, sätta henne på tåget och sluta dagen med att göra snöänglar i snön. Snöänglar vill jag göra på morgonen också. Så. Det är fredagkväll och dagen började med att mamma kom in genom min dörr och säger "Maalin, jag har köpt lunch!" och viftar med påsen från mitt favoritlunchställe i sjöstaden. Gudomligt. Sen avslutade vi allt med ett par timmar på jobbet där jag bland annat blev nedsprutad med mansparfym, mobbade en bula och tjänade pengar. Hem åkte jag sen besviken med vin i ena påsen och chips med dipp i den andra. Om vi säger som så här: planerna blev inte som planerat.




Har någon sett till Hurricane?

Ingenting är som det ska. Helt plötsligt är det torsdag, jag som trodde att det typ var tisdag. Mobilen räddade mig. Daniel Gilbert ska bli soloartist och helt plötsligt undrar man "Håkan, vad hände?". Emelie har tagit tag i sitt liv och min chef tar tag i mitt liv. Jag tackar för det. Av någon anledning satt jag och lyssnade på Ulf Lundell hela natten. Mamma kanske hörde lite i sömnen. Igår fick jag ett enormt sug efter att flytta hemifrån, en liten lägenhet med en stor soffa och ett stort matbord. Där skulle jag bjuda på middag varenda dag. Lite scones med ost och marmelad också. Vill bara informera om att nästa fredag kommer jag ha jobbat 11 dagar i rad. Jag skuttar av lyckan som mitt kontokort kommer känna men jag kommer gäspa över det övriga. Men äsch.

Hurricane.


Gud vad har vi gjort?




Nu kickar vi igång den här dagen, möta Maria på centralen. Spännande saker på G. Kvällen avslutar vi på jobbet. Häppåre.

Sheise.

everything is the same

Jag behöver något att se fram emot! Något som får vardagen att rulla på lite snabbare. Förut var det alltid något. Spännande helgplaner, studenten, studentskivor, friheten, semester, utlandsresor eller bara något så enkelt som en middag. Nu känns vardagen så himla platt och bara lunkar på i samma takt. Det är väl höstdeppen som är här och hälsar på som vanligt! Det skulle inte skada om mamma ville bjuda mig på någon vecka i värmen och min chef givmild med någon tom vecka för det!


Peace&love juni 09, precis innan Ulf Lundell konserten. Mamma hade varit stolt.

Jag-blev-lite-missbildad-under-min-uppväxt-låt.


Den där kärlekshistorian

Sen ett par månader har jag och Sara ett par som är ett mysterium för oss. Vad är dom? Är dom? Vad? Nu har historian trappat upp och jag kan inte riktigt förstå det.

Malin: "Men vadå, vad gör dom? Vad pratar dom om?"
Sara: "Jadu, båda har ju pluggat engelska utomlands. Dom pratar väl engelska med varandra".

Bara jag som ser det roliga? 

Fortsättning följer...


Tusen små bitar

Idag har jag gråtit en skvätt när jag har behandlat min rejäla baksmälla och sömnbrist med att läsa ut min bok. Jag grät för att James klarade sig. Jag grät för att Leonard dog i aids och Lilly tog självmord samma dag som James kom ut ur fängelset. Jag grät för att Hank är så underbar och Joanne också. Men mest grät jag nog för James spelade biljard nykter. Nu då? Snart får det inte plats mer böcker i min bokhylla. Är det en tillräckligt bra anledning till att få en lägenhet av någon generös människa?


Se upp för Skurt.





Igår hade jag roligt och partajajajajajade med massa spöken, häxor och Skurt. Eller?

Jag har aldrig glömt vem jag var






.


psst.

Ikväll kör vi ännu en hemmakväll. Sjukt skönt.

Tummen upp.


Som dom.

Hoppeli. Gårdagen spenderades på jobbet i en affär fullproppad med helghandlandes folk och i en kassa utan stol. Happiness på den. Men timmarna tog slut kl 18 och Emlan hämtade upp mig för att köpa alldeles för mycket godis och vänta alldeles länge på pizza. Det är min lediga helg men inte ska jag ut på gatorn och ränna för det. Partynivån ligger väl på si då där 0% och istället spenderade vi våran kväll framför idol med godis och nostalgimusik. Bra kväll. Ikväll får vi se. Imorgon däremot så blir det söndagspartaj, halloweenfest!




trion på äventyr







man är redan påväg

Gårkvällen bjöd på något riktigt bra. Mer om det sen. Blev väckt av jobbet kl 11, vad hände med att jag från början bara skulle jobba en dag och nu har det slutat med 4? Men jag klagar inte, jag gillar det som fan! Nu kickar vi igång den här dagen med lite mat.





Pariiis va? Nä.

Jag är hemma och jobbet ropar på mig.
Paris var inte min kopp te men det var mys.

 
Nyvaken bitch, nu kickar vi igång den här veckan va.


im throwing my arms around paris


Livet är människans bästa tid

I måndags var vi grymt tjocka. Hon tvingade mig att äta donken precis efter att jag hade ätit frukost och sen tvingade hon mig att dricka varm choklad med grädde istället för te. Visst var det så, dodlarn? Yes. (Där fick du en länk också ja). Idag då? Glädjeyra över Marcus Krunegårds inte bara en utan två nya skivor. Spotify i love you. Mitt på sängen ligger en färdigpackad väska för imorgon bär det av till Paris med mami för shopping, turistande och vin. Svar ja, min mamma tycker om vin lika mycket som jag om inte mer. Nu är det bara lite dammsugning som saknas för att jag ska uppfylla kraven som hemmafru, matlagningen är redan avklarad x 2.

En annan rolig grej är att jag har rensat min gamla dator (om nån vill köpa för en billig slant så skrik, för annars åker den till tippen) och där fanns massa roliga bilder. Bl.a. webcambilder. Gosh, vad jag var snygg förut. Om man ändå kunde bli ung igen. Liten och osliten. Inge mer med det.


Stad i ljus

Fuck you, Sverige. Vad ska vi nu göra i sommar när vi inte kommer sitta med Sverigetröjorna på oss, ölen i handen och späningen i kroppen? Helvete. Anyway. Gårkvällen - vad säger man? Spårat. Vilket spår? Det började lite fint med finsnack, "visst har vi träffats förut?", ölspel som dog ut och nykterist bror med sin Trocadero för att sen fortsätta med Bertskämt, spotifybråk, brottning och ramlande tavlor. Och min brors tavla är inte liten. Vi dansade i både soffan, sägen och golvet. Köket blev till serious talk rummet där syster + bror Svanström körde en spontan dans med spillande vin. Lampan fick agera ljushuvud när soffbordet flyttades för att ge plats till breakdansandet och buggandet. Det är ju bara en slump att tvn står kvar. Kvällen slutade med jag och min bror dansandes tryckare till Melissa Horn (tror faktiskt det finns bildbevis) med en sentimental Helge som gjorde oss sällskap och vinglade till allting. Att sen få sällskap av två sköna tjejer som tydligen har varit hemma hos mig nästan ända fram till dörren till ljudet av "Stad i ljus" var ju inte helt illa.

(jag ska försöka sno lite bilder av Sara)
Ikväll blir det middag och film hos min bror. Löveli. Jag älskar mina lediga helger. På torsdag? Paris.
Pusshej!


Kattpruttar

Musiken har höjts en aning och kläderna far åt alla håll och kanter ur garderoben. Come on va. Baksmällan sitter kvar men inte fan ska det stoppa mig. När brollan bjuder på återinflyttningsfest så ska man banne mig befinna sig där med dunder och brak. Närå.

Min katt är väldigt rolig. Han och jag har typ bara rört oss ur sängen för att uträtta våra behov, dvs. äta och toalett. Så det har blivit väldigt mycket kel då och min fråga är då; kan katter få orgasm? Jag tror min katt pruttar när han får orgasm. Kattpruttar luktar inte gott och inte fan luktar det rosenbuskar om mina lakan nu va.


Dear mr president.

Jag vill känna hur musiken trummar i mina öron. Se mina vänner le. Se dom vingla när dom ställer sig upp ur soffan och skratta till. Se ett kärlekt par titta varandra djupt i ögonen för att sen avsluta i en kyss. Jag vill gå på min brygga med Cardigans i öronen precis som i kväll lite små vinglands, ta ett djupt andetag och ruska av mig alla problem och inse att att jag har dom bästa människorna runt mig. 
 
Jag har haft en bra kvälll. Det är lite svårt att skriva just nu men gosh. Det har varit idol, bästa vänner och vin. 

 

Bulletproof


Dodlarn kan sin grej.



Ni missar väl inte Sveriges bästa blogg: DODLARN!

Bababababababa!

Runt 20.00 tiden i onsdagskväll kom Emlan in på jobbet partyklädd och beredd för utgång när jag satt där i kassan och bara väntade på att jag skulle få ett sms om att hon skulle dra en bangning. Men icke! Så efter lite kassaräkning, sminkning och ett wienebröd så sprang vi till bussen. Wollmars gamla goda jäger + öl väntade. Dom hade saknat mig, jag har saknat dom. Efter ett par såna, lite "hunden den har fyra ben..."-visa för att hjälpa en helsingborgbo att shotta så trippade vi över till Baba där vi träffade på Erika och Rasmus i kön. Resten av kvällen innehöll väl allt. Mest hat kanske. Men också lite bett i kinden, dansande, pinsama möten, regrets (nej jag kom inte på det svenska ordet). Barndomskärlekar som möttes, nya människor och ba allmänt skoj. Men sen när hemgången närmade sig så fick jag reda på att jag är hatad. Inge mer med det. Men Emelie, hon gjorde allt succe.







Hard work work work

Dagen som igår började dåligt fick en rätt bra fortsättning med arbetskollegohäng utanför jobbet för att sen fortsätta med att bli stoppad av chefen på lagret och bli överröst med beröm. Tydligen har jag klarat av Nacka Kommuns leg-test. Woho! Inte för att jag bara gjorde mitt jobb eller så...! Dagen idag gör jag det jag gör bäst: lagar mat. Sen? Jobb!

Förlåt men Melissa Horn, come on! You're killing me! 11 november på Göta Lejon? Jatack!

När jag går därifrån...

Det är dags att kicka igång den är veckan då, det är ju måndag och allt. Marias födelsedag i fredags firades genom jobb. Ja typ. Sen hem till henne för att möta en full Ångbäck familj och sen slira ut på stan. Det blev shots, öl och skitsnack. Precis så som jag vill ha det. Jag och Sara ramlade in i en taxi mot småtimmarna för att somna i min chokladsäng. Sorry. Vaknar upp av att törsten stod mig i halsen och frukostbordet fick besök av två fnissiga tjejer och en skåning. När Sara åkte till jobbet somnade jag om och väntade på att klockan skulle ticka till klockslag skaldjursbuffé. Yes! Hela familjen + flickvän + skåning var där. Resten av helgen: Jobb och Melissa Horn. Pusshej.

Grattis bästa vän 19 år! <3

Maria säger "jag ska gå ut och dansa varje kväll".


"Tunga som tunga, kuk som kuk"

Att höra två skolpojkar prata om att dom skulle ta 07.58 bussen imorse gör mig lite extra lycklig när jag inser att jag slipper det och istället kan sova vidare i min säng när dom sitter på bussen. Men jag måste väl erkänna att sätta klockan på 10.30 och sen snooza 30 min inte var min kopp te. Jag ramlar in hos Emelie 10 minuter försent och fram kastar hon två nudelpaket. "Kyckling eller biff?" Hon ljög trots allt inte, jag fick faktiskt välja smak! Dom närmaste timmarna ägnade vi åt just nudlar, massage och skitsnack. Ja, och så självklart lite skönsång. En tyst timme med Mallan och Emlan är inte vanligt, vi har ju trots allt Cher. När hon gick till jobbet så åkte jag hem för att sätta mig och käka något tacosmask som jag slängde ihop igår och kollade på Stockholm - Arlanda. Bästabästaprogrammet.

Förresten;
Grattis Sverige, Mallan och Emelie kommer befinna sig i landet i vår och inte fly till England. Så nu kommer man kunna fira en massa födelsedagar, gå på en massa skivor och jobba lite mer. Englandplanerna skjuter vi upp ett par månader.

.



Jag ser pojkar som gråter och flickor som tar deras hand

Bara till dig, Emelie.

Hej Emlan!

Så nu har jag bloggat.

Lyssna.


LUND








RSS 2.0