Fresh

Hörrni! http://bsms.blogg.se ! NU!


Så ska det låta en fredag

Det är fredagkväll och jag sitter i den blåa soffan och mår illa efter både tårtkalas och en maffig middag. Måns är på tv och jag kan inte undgå att småle varje gång kameran stoppas upp i hans käkbens-ansikte. Mums. Men varje gång mamma vänder sig om och frågar om jag tycker han är snygg så svarar jag lite nonchalant "jorå...". Om 3 tim och 40 minuter så ska religionen vara inskickad. PÄPP!

Grattis Frida! Jag drog i några trådar och fixade det här till dig. 


Vattenpölar <3

Det där att jag skulle äta middag med bröderna Hill blev inte riktigt middag med bröderna Hill. Det blev en hej-dundrande-måndags-utgång med vattenpölar, vänskapskyssar och tomma lokaler. Fler folk ut på måndagar! På tisdagsmorgonen mådde jag inte helt okej. Vaknade lite överförfriskad och min mamma sa att jag luktade fyllo. Sen åkte jag till skolan och fick se två puddingar från mormornerna. Kände mig galet mormonig när dom sa att man varken får dricka eller röka. (Man får inte ens dricka kaffe eller te!!)

Godmorgon!


Förlåt Fridilid !

Fredagen började med en rejäl jävla otaggning och slutade med ett riktigt rolig gäng på Bonden bar. Det var 80tals kväll, jag bjöd upp Hanna på bugg och Maria drack röda drinkar. Mumma. Det var slumpträffar efter varandra och jag var gladgladglad. Och juste, bröllop om 9 år. Remember it.
   Lördagen började i lite småkaos när jag vaknade upp fortfarande lite runt om fötterna och det var dags för CheerDM i Uppsala. Det blev en lång historia om tågbiljetterna så jag betalade 250 kr för mycket. Kul. Någonstans på den 40 minuter långa tågresan så slog baksmällan till men det skulle inte förstöra våran dag. Nejnej. Go Sara ! Sara var grym. Jag har alltid vetat att hon är grym men inte sååå grym. Galet ! Hon kom hem med ett guld, ett silver och mest minnesvärda. Hon är grym. Nu är hon däremot skadad. 
   Hela kvällen var planerad efter det. Gänget skulle till 90's på bartömning och dansa till 90talsmusik hela natten. När jag kom hem så åt jag, la mig i sängen och somnade i soffan. Vaknade lagom till melodifestivalen och åt chips med dirre för att sen tagga till och draaaa till 1990talet!  Och vi gjorde det med bravur!

Nu ska jag åka till våran favorit-grek med bröderna Hill. Härrå. 


i remember those dancing days.

Jag är rätt död.
Helt bortblåst.
Jag är inte med i spelet längre.
Offside.

Måste lösa en omöjlig uppgift.
Ställa allting till rätta.

Fast det är nog försent.
(Jag skiter i det)


until we lose control



Idag känns allting så himla bra. Som om allting bara flyter på. Jag ligger i min nybäddade säng, lyssnar på Kanye West grymma skiva och har planerat hela dagen. Läggdags innan kl 00.00 är planen. För i övrigt har jag kommit en tredjedel i min planering över dagen. Dvs jag har varit och handlat. Sen satte jag mig ner och planerade upp allting för kockboken, så nu är det bara att köra. Jag lagade sen pasta med tomat och baconsås till mitt projektarbete. Satte mig ner och laddade ner några avsnitt av "How i met your mother", som iofs förstörde min dag väldigt mycket då dom inte fungerade. Men andas. Men nu sitter jag i ett halvstädat rum och när det är klart ska jag sätta mig ner och leka med min bok. Sen ska det lagas ännu mer mat till mig och mami (och projektarbetet). Ikväll ska jag också finslipa på min intervju, min debattartikel och sen leka ännu mer med min bok. Jag borde egentligen göra ännu mer saker men man måste hinna andas också. Så kvällen ska avslutas med min engelskabok. Inget pluggande efter kl 21.00 är min plan. Gosh, vad allt känns bra idag.

Månar, fåglar och monsters.

Idag har jag koll på läget.




Sara <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<<3

När Sara säger att våran första lektionen är inställd imorgon och dom två andra kan man lika gärna jobba med hemma så älskar jag henne lite lite mer för varje sekund som går nu. Mii.

Inatt sov jag 13 timmar. Somnade kl 8 och vaknade 9. Jag älskar det. Nu - godnatt. Pöss.

Dear Penis


Grekisk afton och en Corona.

Det var så himla bra igår. Jag satt med mina fyra tjejer på våran grekiska restaurang bland grekisk musik, tzaktziki och vin. Det babblades på som aldrig förr och vi uppdaterade varandra om allt som hänt sista tiden. Det var så bra. Vi bara satt och tiden åkte iväg. Vi tog vårat pick och pack och kvällspromenaden som jag och Sandra planerat att vi skulle ta från Skanstull till Slussen blev inte av utan vi gav med oss och följde med till Wollmars på en öl. En fin liten Corona för oss båda. Dom andra tre skulle iväg på busigheter och taggade till som bara den. Jag älskar verkligen mina tjejer <3

Sen tog vi en kortkort kvällspromenad till Slussen för att sedan åka hem. Hon till sig och jag till mig. Imorse skulle jag gå upp kl 06.00. Kl 08.00 ringer jobbet mig och frågar var jag är. Fuck. Och jag var så grym. 10 minuter efter att jag vaknat sprang jag ut ur porten mot bussen. Jag kom 50 min sent med ångest men ingen var arg och jag kunde vara lugn. Nu har jag precis städat hela lägenheten efter veckans små bravader och väntar på att Mami och Björn ska komma hem från Arlanda. Men först; Sushistället runt hörnet. See ya, don't wanna be ya.


Leave

Ibland. Allting går underbart. Det rullar på. Och sen ett slag i magen. Jag viker mig dubbelt och kan knappt ställa mig upp igen. Jag kollar upp för att se vem som slog. Det är ingen där. Det enda som finns runt om mig är ett stor sken av ljus. Jag bländas och stänger ögonen och försöker ställa mig upp. Jag tar ett djupt andetag och sträcker på mig. Går ett steg när jag helt plötsligt får en spark i huvudet. Jag ramlar mot marken. Händerna försöker tappert ta emot. Bröster, magen och till sist huvudet slår mot marken. Det är sand runt om mig. Det flyger upp när jag ramlar. Bom. Smärtan i huvudet gör så att mitt huvud snurrar runt. Jag försöker ta mig upp. Det går inte. Jag börjar kräla med knäna för att ialla fall kunna sätta mig upp. Huvudet är tungt, det känns som att det väger tre gånger så mycket som kroppen. Jag sitter där. Det är fortfarande lika ljust och jag börjar med handen pilla på sanden på marken. Jag suckar tung och inser det meningslösa i det. I det här. Jag reser mig upp och går.


Ego, rotfrukter och familjen Schrickel.

Gårdkvällen utgång kan helt klart vara den roligaste på väldans länge och jag älskare. Allting var perfekt. Jag träffade folk som jag inte hade träffat på länge. Jag var sjukt taggad genom hela kvällen. Det var händer uppe i luften och arslet var knappast i soffan. Och vi bah körde. Det började med middag som ledde till partande på Ego och som sen ledde till partande på White till kl halv 5 när vi blev bortlurade av en tjej. Long story. Och när jag kom hem var jag lika taggad som jag var bara en timme tidigare. Kan bero på alla Red Bull jag drack under kväll men ändå.



Ryktet går att jag borde gå till skolan imorgon. Jag säger istället att jag stanna hemma och pluggar imorgon.
Vem är det som ska ge mig sömntabletter? Åh.

fuck off and die. du är för full för mig och din morsa går för en hundring

Ibland möter man en punkt lika stor som en vägg. Och energin är borta.
Inspirationen är kaputt. Men högen ligger och väntar på dig.
Jag pluggade på. Jag blev klar med en intervju och sen nämare sig klockan 8 & jag tänkte
"Man kanske borde äta middag?"
Gick till konsum, köpte mat, kom hem och började plugga.
La mig med engelskaboken. Läste 50 sidor.
Sen började ögonlocken åka ner och jag tänkte
"Nejfan, det här går inte".
Och gjorde lite kaffe till mig.
Observera att jag gillar bara kaffe i hemlighet. Så jag dricker alltså inte kaffe annars.
Nu är jag typ hög på kaffe men inte har jag lust att plugga för det.

På onsdag har jag råkat lova förfest hos mig för att sen gå ut och svingla på stan.
Inte helt fel i mina öron - men i min planering. Nej men det gäller att plugga galet imorgon innan jobbet.

Yes. Godnatt. Eller godmorgon.

jag tror att jag behöver ett till lov


Söderhof, minisemlor och Amanda.

Fredagkvällen slutade med att jag möter mamma och Björn i hallen, dom på väg till Arlanda och jag på väg till sängen. Dom tyckte att jag var ovanligt pratig. Konstigt. Och sen vaknar jag upp i en helt tom lägenhet med mina bästisar, mina katter dårå. Ska gå till konsum för att upptäcka att mitt kära coop kort är delat i två delat. Fuck, ingen mat på en hel vecka. Ringer mamma och efter en del diskussioner hur vi ska lösa det så kommer hon på att hon är en bra människa som lämnar alla onödiga kort hemma när hon reser. Åh härligt.
   Kvällen blev inte som planerat. Planen var middag, melodifestivalen och sen skulle vi ut och dansa hela natten på Ace. Nej istället säger jag under middagen "Åh vad jag är trött. Egentligen skulle man bara vilja sätta sig någonstans och dricka öl på din 19årsdag". Sandra håller med och en större lättnad har jag aldrig känt. Så efter att ha ätit mina hembakta minisemlor (jaa, jag hade ställt mig bakfull och bakat hela dagen för hennes skull) så åker vi in till Söderhof och träffar där Carl av en slump. Sen dricker jag och Sandra mer öl. Och då dyker Bella upp med någon random. Nämen! Och sen kommer Elin. Och Sara. Och min flickvän Amanda. Nämen!



Vid stängning var det dags att dra vidare och After var nästa anhalt efter en sväng på kön vid Dovas, allsång, konkurrans mellan Oasis och Håkan och en jävla massa tunnelbana. Sen skulle det bli efterpärla hos mig men folk blev för fulla, dom blev hungriga och dom bodde i Skanstull och jag åkte hem ensam och somnade ensam i min säng efter att ha bloggat. Se nedan. Haha. Ja, vad ska man säga? Ingenting, exakt.

Idag var det mindre kul när jag fick ett mms av mamma från stranden i Las Palmas.
Och jag har gjort ett nytt löfte: Jag får inte plugga på lov och helger. Så. Klart. Aldrig mer.
Nu ska jag hoppa ner i badet och lyssna på grym musik. Såklart.

(Kan mycket möjligt vara det tråkigaste och långdragna inlägg jag någonsin skrivit men take it)

how can something so right feel so wrong?

ibland ser jag bilder från då.
Du vet, när det var du och jag.
Och ibland ställer jag frågan;
förstörde jag mycket för dig?
Alla sa så mycket. Du sa så mycket.
Men på något sätt så ville jag inte få in det i min hjärna.
Oavsett hur mycket du sa. Oavsett hur mycket alla sa.
Oavsett hur mycket jag kanske själv egentligen förstod.
Så ville jag inte få in det.
Jag tror jag motarbetade det.

Dom känner dig fortfarande.
Jag känner dig inte längre,
Men dom pratar om dig, och det sticker i mitt hjärta.
För jag tänker fortfarande;
förstörde jag mycket för dig?

Jag tänker på dig dig ibland.

RSS 2.0