you make me wanna shout

Just nu vill jag sitta på Snaps mitt på ljusa dagen med bra människor runt omkring mig där skitsnacket yrar och solen gassar i ansiktet. Jag vill vara i mitt gamla hus och ligga raklång i mammas säng under takfönstrena och höra sommarregnet. Jag vill öppna min gamla dörr ut till verandan och känna lukten av sommarregnet och skogen samtidigt som jag sitter inne i värmen. Jag vill klippa av mitt hår och vara vårsnygg. Jag har hittat ett nytt tatueringsställe på min kropp som jag fort som fan vill fixa. (Fan att jag inte kom på det för någon månad sen). Jag vill krama sönder Sandra för jag har inte träffat henne på 100 år. Typ. Jag vill laga middag till min vänner och (förhoppningsvis) se nöjda miner på deras ansikten. Jag vill att kvällen imorgon blir trevlig då vi ska dricka drinkar och se var kvällen bär oss.


vad åt du till middag?

Jag har spenderat kvällen vid det goda umgänget vid namn Emelie aka. Dodlarn. Det var sagt innan att hon skulle möta mig efter jobbet och vi skulle köpa med oss lite för att göra en sallad hemma hos henne. Hon kommer som bestämt ner till jobbet och slänger ur sig "Ska vi synda lite?" And so we did. Istället för sallad och vatten blev det; kött, pommes, tzatsiki, sallad, chips, choklad och cola. Bara för att köra en liten instickare: vi åt varken upp chipsen eller chokladen. Och colan fanns det faktiskt en skvätt kvar av.

Vad det största samtalsämnet är när vi träffas får vi ta i ett eget, avslöjande inlägg.


Go low.


Det börjar klia lite i mina gamla bloggfingrar,
men nu ska jag springa till tvärbanan och jobbet.
Ses vi sen?

why?

Min enda undanflykt och bortförklaring - "Men det är lite så jag är"

vem vare som kasta askan?

x. För tillfället har jag ingen aning om var Sara befinner sig - Arlanda? Luften? Hemma? Hon skulle ta flyget över Atlanten men pga av den där förbaskade askan så vet jag inte vad som har hänt. Jag har känt mig som en mamma, lite som min mamma gjorde när mina bröder skulle till USA och hon vaknade samtidigt som deras väckarklocka ringde i pappas lägenhet. Mammakänslor. Hela dagen har jag gått runt med en klump i magen och en orolig känsla i kroppen. Mökeli. Är det så man märker av ens bästa kompisar? <3
x. I vanliga fall brukar jag klaga på hur en människas (läs mina) rutiner blir totalt fucked up av mitt jobbs liv. När folk som jobbar normala arbetstider är påväg hem sitter jag på samma buss men skillnaden är att jag är på väg till jobbet. När folk som inte alls förstår sig på mina arbetstider vill träffas och det liksom inte går ihop i schemana, så funkar det liksom inte. Inte på det sättet. Men idag var jag helt ledig. Och vad har jag gjort? Sovit, handlat, lagat mat, ätit mat, badat, tränat och ätit en gång till. Jaa men kul att man försöker få in så mycket som möjligt i schemat då.
x. Imorgon har jag körlektion tidigt som attan och sen ska jag göra något av den där dagen innan det är dags att åka till jobbet. (När alla andra är på väg hem). Snart är det helg!


ASIENGIRLS


Ser det verkligen ut såhär?

Var har du tänkt befinna dig den 21 september kl 14.30 då?
Jag tänkte sitta på ett flyg och invänta en flygresa på 11
timmar. Låter inte helt fel va? ASIA, HERE WE FUCKING COME!
Som Sara sa "Vi kommer vara i paradiset i typ 4 månader!"
Snart är flygbiljetterna betalade och efter det gäller det att spara
undan varenda man öre man kommer över. Det blir inte 30
spårade utgångar per månad (bara 25) och skorna jag tänkte
köpa får banne mig stå kvar på hyllan. Hellre ett extra land
i Asien än ett par skor i Sverige.

Ps. Vi firade våran resa på en Mongolisk restaurang och Hanna säger efteråt: "Åh nu fick jag ont i magen igen. Jag fick det häromdagen när jag åt thaimat också. Jag kanske håller på att bli alergisk mot asiatisk mat?"


Zorro, where did you go?

Dagarna bara flyter ihop med varandra och jag vet knappt vad jag gjorde häromdagen. Var det i fredags jag var på Linneas skiva och dansade runt som Zorro? Nej det var i torsdags. Jag vet däremot nu efter lite tänkande att det var i fredags som vi efter lite kaos hamnade på Debaser bland snygga killar, bra musik och killar som verkligen kunde dansa. Vi träffade också Kalle med uttalsproblem och Jocke som kunde ta emot 8 miljoner kronor för att inte dricker en droppe alkohol (eller droger) mer i sitt liv. Jag vet inte om det bara var en dålig raggningsreplik, i så fall funkade den inte. Eller? HÖHÖ



  


SL, Karin och köttbullar.

Man skriver "RA" i ett sms och skickar det till 72150. 18 kr blir det på telefonräkningen och det svider lite i hjärtat men så är det när busskortet går ut en dag innan löning. Man ser hur bussen kommer och man tar fram smset för att sedan visa det för busschauffören. Nu har vi tre olika reaktioner på det här. 1. Han tittar intensivt på det med en blick som säger "Ha, tror du verkligen att du kan lura mig?" tills hans inser att jag inte lurar honom, det är faktiskt ett äkta sms och säger antingen "Tack" eller "Varsågod". 2. Kollar på smset och låtsas som att han vet vad det är han ska kolla på när sanningen är att han har absolut ingen aning om vad han letar efter. 3. Han nickar lite lätt och kollar snabbt åt ett annat håll. Jag har varit med om alla tre idag. KOM IGEN! Ska jag lägga ner 18 spänn på att du kanske kollar på det jag visar upp? Jag kunde lika gärna ha visat upp handlingslistan jag fick tidigare idag från Emelie. 
   Förutom mina SL aggressioner (precis som Marianne) så har jag haft en bra ledig dag. Mötte upp Karin för lite basshopping för hennes del för att sen sätta oss i solen och snacka skit. Dvs. hästar, sex och konstiga människor. (När blev Fredrik nykterist?!). Sen mötte jag upp Hanna och Emelie för att bli bjuden på middag. Eller? Det slutade med att jag stod i köket och dom satt vid bordet. (Hanna gröpte faktiskt ur avokadon).



Mr Mayer, när ringer du?

Att komma till jobbet med en skön känsla i kroppen över att ett kort pass väntar en men sen mötas av en kassa där man i stort sätt måste sitta och dra fram bandet och varorna är ingen stor hit precis. Så jag löste problemet. Stängde kassan, sa till Mia "Ropa på Emelie om det blir kö, inte mig" och ringde 917 "Har du något roligt åt mig?" Och vad jag har inte gjort idag? Jag har stått i mejeriet, lassat upp en massa bananer, lite bakverk, smitit från snygga-till-pastan, lite städning, lite tacos/barnmat och ba allmänt. Andreas must love me by now. (Och att Emlan bjöd på mat efter jobbet var inte fy skam).

Bra låt? Bra låt.
  


God, he's automatic.

Det var ett jävla tjat va. "Malin, när ska du blogga?" "Men nu får du skärpa dig med bloggen va?" "Kom igen rå". Om jag hade en vardag som Emelie med ett schema där man får boka in sig en vecka innan, en garderob som Elin Kling eller fotoskills som Lisa så skulle den här bloggen vara gudomlig. Eller historier om kissböter, rolig mormor och arga cambilder som Sara. Men det har jag icke! Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, eller?

RSS 2.0