my own little white chair

Jag tror jag upptäckte äkta kärlek igår. Jag kom in genom dörren och där stod han. Ståtlig och frän med sin perfekta rygg och vibbar som ingen vettig kvinna kunde missa. Vem vi pratar om är ingen mindre än min älskade stol. Den var perfekt. En liten fin vit stol med en touch av gungstol. Tyget var finfint men tänk om man bytte ut det - åh stolorgasm. Problemet blir var ska han stå? Mitt rum är för litet. Men om jag ställer ner den i källaren så länge, går ner och klappar på honom ibland och sen när jag flyttar så får han se dagsljuset igen? 680 kr. Det är lön om 2 veckor och 2 dagar. Finns du kvar då?



"A chair is a raised surface used to sit on, commonly for use by one person. Chairs often have the seat raised above floor level, supported by four legs. A chair without a back or arm rests is a stool, or when raised up, a bar stool." - Amerikanarna är så smarta nu för tiden.


my penis is so confused

Det var fredag och kylan var ett faktum. Jag slirade fram småspringandes till tvärbanan i min skinnjacka samtidigt som jag tänkte "Helvete, jag skulle ha tagit den fula VARMA jackan". Men inte klaga, inte klaga. På söndagen lämnar ännu en vän landet, det är Bellas tur. Hon ska ta flyget ett par timmar tillsammans med Jocke ner till Australien för att hitta lyckan, surfarpojkar och värme. Ingen avundsjuka här. Nejnej, jag älskar kylan. Fuck this shit. Så vi slängde in en lunch och stö-fönster-shoppande och jag blev kär i en stol. Kom en timme för tidigt till jobbet (aldrig fel, kvälltidningarna gör mig intelligent) och åkte därifrån en timme tidigare än trott. Eftersom partyplanerna tydligen var avblåsta så åkte jag hem där det, som jag blivit informerad av min brors kompisar, väntade familjemiddag. Oxfilén stod på bordet och salongen var berusad, (dom var lite salong sådär). Det blev TP, irish coffe och ännu mer Asien prat. Känns bra att Lotta är riktigt high på det här. Imorgon väntar riktiga roligheter. WOOPAA!


jaaa men ge oss sommar nurå.

Emelie, vem är du?

"Är Vietnam en stad eller ett land? Ligger det typ vid Kapstaden eller?"

Förlåt Emelie, men ibland undrar jag vem du är?


Här hjälper jag henne packa om på Skavsta


Tjo + flöjt.

Man blir aldrig för gammal för snöbollskrig. Så det så. Det var lillördag igår och gasen från jobbet kl 22 var hög. Det var oväntade människor (Maria och Micke skulle ju inte vara där? WOOPA!), tårar och skratt. Det var kvällen full av drama. Åh herre. Men jag var inte inblandad och hade kul på sidan om där. Roligast var i morse när jag såg ett sms i min utkorg till Fanny "Fanny, jag måste verkligen prata med dig. Möt mig om 10!!" Fråga mig inte om detaljer, kan bli lite otydligt.


what happens in asia stays in asia

"Men ska vi inte göra det?" "Vadå, nu?" "Ja?"

Och så på bara en sekund så schwopp - förändrades allt för närmaste året. Vi ringde till den virriga Lina på Ef idag, bokade möte, gick in på hemsidan, satte tungan i halsen av chocken över priset och sa "Ska vi avboka mötet?". Att dom kan ta en avgift på närmare 80 000 kr för en kurs på 6 månader är bara sjukt. Inte boende inräknat dårå - nejnej, endast kursavgift. Så jag tror vi vinkar byebye till min gamla dröm och vinkar hejhej till min nya. Asien 2010. Bangar inte. Vi satte oss med en karta, papper och penna och började skriva ner bara på måfå vilka länder vi gärna vill besöka. Det blev i slutändan en hel del men det får man ta tag i sen. Gosh, vilken klump som släppte, säger jag bara. Och det betyder väl ändå att man har gjort ett rätt bra val?

Saras kommentar
"Fan vad brun jag ska bli"
Mitt svar
"Fan vad jag kommer bränna mig"

ta vad du vill.

Min måndag. Rätt bra måndag.
Idag är det tisdag och imorgon onsdag. Bara så att du vet typ.  

Det där att jag jobbade lite förra veckan, den är veckan är det helt annorlunda.
Gillar vi? Vi gillar. Fast vi gäspar.


-

Det handlar inte om att jag vill ha, det handlar om att jag vill vinna.

London 08!



(Utsikten från min säng)

24 januari - Kebabdagen.

24 januari 2010 - kebabdagen. Wanna know the story? Sandra befann sig på andra sidan jordklotet och nya året hade precis börjat. Dvs allas nyårslöften om träning, tänka på vad man äter och blabla. Och alla vet ju att det bara håller januari ut och sen rinner det liksom ut i sanden. But still. Jag sa till Sandra (eller om det var en sån där fin facebookstatus?) att det var dags att skita i nyårslöftena och äta kebab. Så - spikat och klart. 24 januari blev kebabdagen. Australienarn Sandra hade inge busskort så nödlösning fick tas - hemmalagad kebab. Fryst kebabkött + pommes + ajvar + vitlöksås + gurka. Bra! Så där satt jag, Sandra, Emlan_kram och småtvillingar med Disneychannel framför oss och med kebab i kistan. Bra dag. (Sen jobbade jag). 


she's the diva




Grattis. Här har ni katternas största diva.

irland?

Sandra är hemma!! Inspringandes kom hon in på jobbet idag med sin bruna fejja (fuck you), likadant som vi sa hejdå sa vi nu hej. Då med en blekare Sandra och mer tårar, att det inte var några kunder när jag stod för mig själv och grät tackar jag gud för. Hon skulle komma ner till jobbet senare idag också och jag skulle överraska henne med att bjuda henne på buss-sms-biljett och en öl, ner kom hon allt med men med andra planer för kvällen. Grr. På mobilen väntade ett bra sms och jag satte mig på bussen in mot stan efter jobbet. Det blev en öl med Karin & co på en irländskklubb. Den där ölen kunde mycket möjligt ha blivit flera om man lyssnade på Fredrik men nej, vi åkte hem.

Imorgon ska vi köra våran planerade kebab-dag! Härligt!

its glamour youre looking for

Claes var på topp idag, jag med men inte i närheten av friidrottaren jag hade bredvid mig som överdrev varenda rörelse och knappt blev röd i ansiktet. You go fuck yourself, por favor. Hemma väntades en matlista som min mor så fint skrivit ihop (fråga mig inte varför, jag är väl bättre på sånt än vad hon är?) och mot Konsum blev det. Självklart ska jag "storhandla" en fredag när min lilla konsumbutik är fullproppad med folk och ALLA fyra kassor är öppna. Så min fredagkväll har hittills blivit tacos och tv. Jag funderar på att fortsätta i det här tempot med popcorn. Imorgon kör vi jobb, orkar man köra lite yoga på morgonen?


Claes 14.30

Varför försover jag mig alltid? Jag skulle ju laga god lunch och allt. Men nej. Nu är det bara att springa iväg till Claes och en massa armhävningar. Funny day. Det här kan mycket möjligt vara 2009s bästa skiva.   

<3

Nära skjuter ingen hare.

Hur kommer det sig att våra onsdagsöl alltid slutar med att vi går vidare? Jaa. Det var onsdagen efter löning och jobbetbrudarna skulle göra fullfölja den nya, trevliga traditionen med öl på Högbergs. Det började bra med jag, Emlan och Alice för att sedan få sällskap av stängbrudarna Emma, Karro och Mia. Min plan var för kvällen på grund av min plånbok att ta en öl eller två. Om vi säger som så här: det blev inte riktigt så. Emma och Karro taggade hem rätt tidigt och vi tog vårat pick och pack och promenerade till kära, gamla Baba Sonic precis som sist. Det blev en bra men oväntat kväll och kvällen slutade i Emelies säng. Bra kväll men ont i svanskotan har jag allt.

Inga bilder som vanligt men shit the same.


du kan vara en fot

Schwoom. Eller nåt. Jag är trött och har ont i min fot. You know the story about my fooot. Kanske borde ta och vänja mig. Jag vaknade i morse med en liten småångest av att jag sovit bort en stor del av, men tog fram klacken och sparkade iväg det. Varför inte liksom? Om mitt schema fortsätter så är så vet jag inte alls hur min plånbok kommer må. Mitt sparande gick från 5000 till 4000 till 3000 till ingenting...? Fan. Ska vi börja nästa månad? Träffade min bror idag på jobbet och föreslog att vi skulle leka kockar nästa vecka tills vi kom på; vem ska betala? Han är pank och jag är mer pank än jag borde vara. Life as a... jag vet inte vad. 

Dagens andra fråga är: varför i djävulens namn skriver Bella på sin blogg vem som åker ur Paradise? Åh. (Varför skäms alla över att säga att dom kollar på det när dom vet att i stort sett alla faktiskt kollar på det?

Nu: paradise maraton.


fuckelirå.

Update: Fuck. Nu är det shoppingförbud på allvar. Min promenad till Sickla och Apoteket blev till en promenad in i gallerian. Ut kom jag jag en klänning och ett par leggings rikare och ett par hundralappar fattigare. Fuck it. Nu äger jag typ 500 kr om man räknar bort telefonräkning och nytt månadskort. Mökelirå.

Nu: träning.

Jag vill också vara Kissies stalker


Hej snygging, hänger du här ofta eller?



2008-06-20

are you gonna leave me now?

Monday monday monday. Första dagen på en grymt konstig vecka. Dom drar in timmar på jobbet och den här veckan var tydligen en liten testvecka så jag jobbar jättelite, vilket känns deprimerande för min plånbok men för skönt. Min mor ringde kl 09.00 och frågar "Är du vaken? Du ska väl iväg och träna nu?" "Jaja, visst hejdå" och somnar om. Bra. Ska man ta tag i det här? Planen är att snöra på skorna och gå till Sickla och uträta ärenden. (Kul att jag knappt minns vad man gör när man är ledig och fattig?)



spotta.

Gå inte miste om det roliga

Den första lediga helgen på en månad och den skulle bli perfekt. Allt skulle hinnas med. Allt från bio och restaurang till träning, utgång och tid för bakisångest. Men helgen blev väl inte riktigt som planerat.



Efter en total shoppingdag så stod bio och restaurang på schemat. Det var ett par trevliga timmar med skitsnack och god mat. (Var jag den enda som slickade rent tallriken?) Sen förstörde Maria den lugna planen vi hade. "Vad säger du om att ta en öl sen?" Jag hoppar på, Hanna hoppar på och Emlan hoppar på.



Om vi säger som så här: varken jag eller Hanna tränade på lördag. 
 
Lördagen började bra och slutade i småkatastrof. Jag var på Maxi med mamma tidigare än jag någonsin varit förut and did my thing så att säga. Trerättersmiddag lagades och jag åkte hem till Emlan nöjd och glad. Eller ja, jag somnade. Det var att korka upp och tagga till. Det tog ett tag men det gick bra. En sväng förbi en gränd och till Ego så hamnade vi på Pure till slut. Tagget var väl inte så där enormt så vid halv 2 bestämde vi oss för att bege oss hemåt. Kalabalik. Vi kom därifrån typ 02.45. Fuck.



all white



Nu får jag andas. Dom två gråa molnen är vita nu. Mailet för England är ivägskickat. (Förlåt Sara med föräldrar för att jag är seg) och jag har lagt 600 kr (fuck it) på ett antivirusprogram. (Förlåt för alla virusmail jag har skickat till folk på min kontaktlista).


1515151515151515

Hey hey hey.

Efter en redbull på väg från jobbet så försvann mitt opäpp långt bort. Jag tror inte på redbullgrejen men min hjärna gör. Det var att ta stegen mot Kleins där jag redan på gatan hörde hur karaoken körde. Kom in och träffade folk jag inte hade träffat på riktigt länge och det var riktigt kul. Summan av karademumman: jag mådde inte på topp dagen efter men som tur var gick jag ju inte upp kl halv sju som vissa andra killar skulle göra. (höhö)
    Idag är det den 15e. Lön lön lön. Den blev inte lika fet som jag tänkte att den skulle vara men shopping ska det bli. Sara ska följa med som partner och jag ska tvinga henne att köpa en kalender. Jag menar, hur fan klarar hon sig? Varför ha tusen saker i hjärnan när man kan ha det i en kalender? Kabom!

Pusshej tjingelmej.


you get so silly when youre lonely

Varför sova när man kan vara vaken? Idag har jag hunnit med doktorn, mathandling, matlagning, paradisemaraton och snart jobb för att sen avsluta allting med att sjunga karoke med Karin & co eftersom vem fyllde 20 igår? Jo, Karinkarinkarin. Det verkar som att det blir en bra dag av det här?

(Den där första meningen kommer jag aldrig tvinga ur mig igen)


Det fanns fyra bilder på Karin och mig på fejjan, det här var den snyggaste, möhö.
Peace & love 08 - anka och ?

Vi kör grekiskt idag, Pasha imorgon?

Fasiken då. Jag hade tänkt göra ett snyggt kollage av den magnifika (förhoppningsvis) maten som jag står och lagar just nu. Men mina photoshop skills som jag hade i skolan är som bortblåsta med vinden. Helvete. Tråkigt. Fast lite komiskt. Det bjuds ialla fall på grekiska köttbullar med grekisk sallad, lunch för mig och middag för mamma senare. Sen? Jobb. På fredag? Lön. På lördag? Nintendo Wii? I hope anyway. 
  


Borde jag bli orolig nu?

Vad betyder det när man inom loppet av tre nätter drömmer två gånger att man får sparken? Hjälp?

Gäddhäng, fuck you.

Jag ser ingen mening med att börja jobba kl 18. Visst, jag kunde ha tillbringat dagen på stan och tröstshoppat snygga klänningar och sommarkläder som man egentligen inte alls behöver just nu - men vem skulle ha ökat på mina 2,98 kr på kontot? No one. Men. Klockan ringde 09.30 och efter ett par svordomar, panik i badrummet när jag efter 10 sekunder insåg att lampan var sönder så stog jag i köket och gjorde min specialmacka. Mumma. Tack gymnasiet. And then off to Friskis och dom hurtigaste 60 åringarna jag har sett. Jag blir så irriterad. När jag ligger där och kämpar med mina armhävningar vill jag fan inte se en rynkig tant med gäddhäng köra på som att det vore det lättaste i världen. Helvete.
   Två timmar kvar tills det är dags att åka till jobbet. Fyra dagar kvar till lön och shopping.

Spotititit.

No. 5.



Ska vi säga hej igen? Hej!


payback

yeah, isn't payback a bitch? ha.
(ja men sorry för att du mår dåligt rå - jag gråter nästan floder)
ha!

Salami

Jag fick en salami i julklapp av min pappa idag,
bara jag som ser det roliga?
Eller får jag kalla det tragiskt?

Hey hey heello

Hej 2010. Vad fan hände? Ska vi börja om och bli vänner? Vad som hände på nyår är ett stort mysterium. Aldrig har jag varit så nervös till en början och aldrig har en utgång varit så svart. Men det var en bra nyårsafton. Lagade mat halva dagen till 15 pers, ett stop på Magenta och sen vidare på andra äventyr. Bra kväll. 
  Imorgon börjar 2010 på riktigt. Mamma är ledig (hon är en sån där lyxbrutta som anser att vissa dagar faktiskt är klämdagar) och hela dagen är planerad. Klockan ringer 09.30, bussen går 10.34, Ringen får besök av oss 10.44 och gympapasset börjar 11.45. Spesso får besök av två räksallads-hungrig tjejer sen och duschen lite senare och buss 444 får besök av mig kl 15.20 och jobbet kl 15.40. Det är dags att satsa nu, tjejer.


När katten åkte iväg så dansade vi på bordet hela året


Jag började året med att åka till älskade byn och stugan tillsammans
med min äldsta kompis.

Studentterminen startade och likaså skivorna.

Någonstans på vägen hittade vi varandra också.

Jag tog studenten och dom värsta veckorna kom. Foten pajade för alltid,
blev tvungen att sälja min Springsteenbiljett och ställa in Parisresa.
Mindre woopa!

Midsommar firades också va?


Jag lindade foten ett par extra varv och drog på festival.

Jag drog direkt till Rhodos och träffade 5 killar
som var lite bättre än väntat.

Jag åkte och besökte den sjuka sommarlantisen ett par dagar också.

Sandra tog körkort och körde hela vägen till andra sidan jorden.
Eller nej. Bara lämnade oss för australien.

Den här bruden åkte också.

Götgatsbacken rundor blev ett faktum.

Jag och Sara hade 38årsfest.

Jag och Sara packade väskorna och drog till Lund över en helg.

Jag och mamma tog flyget till Paris.

Vi åkte till Borlänge.

Ett bra år med bra saker, jobb, frihet och nya människor. Förälskelser,
bästs kompisar ochpåhitterier. Spontanitet är bra saker. Nu kickar vi
igång det här året med samma anda. <3


RSS 2.0