i just knew too much


L to the U to the N to the D! Back on sunday.



Onsdagsgrek

1. Kaos på jobbet med seg vakt, sega kunder och sega bussar. 2. Baba-utgång. Ståendes själv i kön. 3. Öl öl öl, shots shots shots. 4. Dans dans dans. 5. Överförfriskade vänner. 6. Överförfriskad Mallan. 7. Ensam där ja. 

"Jag har aldrig blivit slagen på krogen". Jag dricker på den va.
Jag har ont i min käke idag, inge mer med det liksom.

Nu kör vi lite Timo, halv-städande och packning. Snart drar jag med mig Henrik för shoshopping och middag. Bradrag! Härrå!


...för du är det bästa jag vet.

Jag måste ba:
Är inte livet för fint ibland?

Gosh. Jag skulle kunna rabbla upp mina finaste vänner och förhoppningsvis kunna sätta fingret på varför dom är finast. Finast för mig. Jag kanske är blind och alltid tänker det bästa om folk men det struntar jag fullständigt i.

<3


Firefighter, im in love.

Förlåt, jag har ändrat mig. Jag ska ha en brandman. Fast risken att dom kan dö eller få svåra (läs fula) brännsår i ansiktet är ju rätt stora så det kanske inte är ett kapp after all? Vi får väl se vad nästa avsnitt säger mig att jag ska ha för man. Idag ska jag sätta mig på bussen ut till Orminge för att planera Marias födelsedag med Emlan och sen jobba, ett snabbt möte mitt i allt och sen ut ut ut ut. Taggen är hög!

På fredag? LUND!

Thåström - Stjärna som är din
(Sandra, jag har börjat fatta hypen)

Pilot, im in love.

Jag knatade ner till coop, kom hem med lite kantareller och fixade mig en lyxlunch och satte på tv3play och Stockholm Arlanda. NU har jag insett sanning; jag ska ha en pilot. M-J-A-U. That's all i got to say. Om exakt 2 timmar börjar jobbet och slutar ungefär om 8,5 timmar. Är det inte underbart? Sen blir det väl samma visa: fastna i sängen framför tvn alldeles för länge för sen somna efter tvmaraton.

Just nu saknar jag Sandra. Sjukt taggad för onsdagens utgång. Sjukt otaggad på jobbet. Min mamma ska anmäla sig till Caroline af Ugglas "Jag-kan inte-sjunga"-kör. Ja, den heter faktiskt så. Och min mamma passar nog in där. Herregud.


.


38!








Livet är fullt av ursäkter

I think i'm back on track. Konstigaste utgången i torsdags. Härligaste vännerna. Rhodoskryssning bokad och nej Sandra, vi ska inte kryssa till Rhodos. Lund på fredag. Fest, skåningar och hotell. Bra tider.


keep it up.

Idag känner jag mig bara allmänt blä. Varför är pga massa olika anledningar. Men då gör jag det jag alltid gör vid såna här dagar. Lagar mig riktigt god mat (thaigryta med kyckling), sminkar mig lite extra noga, sätter på mig snygga underkläder och slänger kanske på en nya tröja på det. Lyssnar på bra musik och tar den lite längre vägen till jobbet för att slippa småspringa till bussen. (Bilder från i fredags kommer) PUSS.

i need you.

FEST

Jag är alldeles för trött men också för alldeles för taggad för att sitta här. IKVÄLL ÄRE FEST. Det ska drickas vin tills vi inte tål mer, det ska snackas strunt tills det håller på att gå över till smörsnack och vi ska dansa tills min fot säger tack och hej. Av någon anledning har jag sagt att jag ska köra lekar så vi får väl se! Jag är taggad och nervös.

Nu - härrå.

Everybody but me - Lykke Li


.

Jag vill bli ihågkommen som hon med ett leende på läpparna och som älskade sin vänner. <3


take a look at yourself and make a change

Dagen som skulle vara en produktiv dag med jobb till kl 2 och sen hem för att städa, laga mat och gör sånt som man inte har hunnit förut. Kanske njuta lite. Hur det gick? Av någon anledning kom jag hem efter lång tid med två stora coop påsar fulla med mat, ställer in allt i kylen. Äter en alldeles för sent lunch med en katt som mitt enda sällskap och somnar. Timmar rullade på tills mamma ringde från Barcelona vid sju och skröt om bra väder, gott vin och ostar. Kvällen fortsatte typ i samma spår; mat, tv och chill.

Imorgon ringer klockan 06.10 igen och taggen är inte på topp. Men nästa helg är min första lediga helg på typ 2 månader och då blir det 38 års fest. Jag och Sara är mer än taggade, päppade - kalla det vad du vill. Huset ska fyllas av ballonger, bra människor och dansen kommer fortsätta längre än småtimmarna kan räkna. Om du inte är bjuden finns det säkert en jättebra anledning men fråga inte, då får jag bara dåligt samvete. Pusshej!

Tell me lies, tell me sweet little lies

Jag öppnar dörren till lägenheten. Den är mörk och det enda jag kan höra är dom små tassande ljuden från en katt. Fönstrerna mittemot är sporadiskt tända, likaså på andra sidan. Utanför hör jag hur vinden ökar i takt och regndropparna väller ner. Jag sätter mig på balkongen med en glödande Marlboro tillsammans med mig själv och tankarna. Går in, släcker den enstaka lampan som är tänd i vardagsrummet och går och lägger på sängen. Fortfarande i det totala mörkret. Tankarna växer och helt plötsligt kan jag känna hur näsan börjar lukta. Känner halmdoften som blandats med vinterkylan, precis som en iskall vintermorgon i stallet. Lukten från en häst mjuka päls med hennes djupa andetag. Jag känner lukten av ett glas vin blandat med parfym och cigarett. Hur ett skratt precis kommit från en och sedan övergått till en annan. Hur ett par vackra händer greppar min midja. Ett par bara fötter gåendes försiktigt mot kullerstenar efter ett par hårta timmar i för höga klackar. Ett par mjuka läppar mot mina. Jag gillar inte att vara ensam med mörkret och tankarna. 


is it time to set you free?

Vi är dåliga på det här med att ta ett glas vin när vi är tillsammans. Vi sitter under taket på TGIFs uteservering där infravärmen var på när Maria kläcker ur sig "Vad kul det skulle vara med en till götgatsbackenrunda?" och det enda jag fråga är om hon har varit på banken, hon nickar och vi vänder fötterna mot bussen. På grund av våra tunna plånböcker óch att jag var allmänt trött så blev det inte alls lika många ställen som förra gången men varför klaga? Vi hade en grym kväll med nya planer och trevliga människor. Så kan vi sammanfatta kvällen.


RSS 2.0