Baklängesmiddag, After och ingen discobowling.

I onsdags i kön till Kolingsborg kom Malin fram till mig och sa "Jag brukar läsa din blogg, den är rolig". Jag kan inte förneka att jag blev chockad, jag trodde ingen läste min blogg. Dom där 15 läsarna (max 15 läsare) trodde jag var några random människor plus typ Karin, Sandra och Frida. Och Stella, Hej Stella ! Men så man kanske ska ta upp bloggningen och bli lika bra bloggare som Fridilid?
    Kolingsborg i onsdags var grymt. Det blev dans till Morrisey, Nirvana och Le sport och just då i den stunden kom jag på hur mycket jag saknat att dansa till grym musik. Det har blivit lite för mycket, vad ska vi kalla det, stek på sistonde. Efter för mycket ont i fötterna sätter vi oss på donken och en brud anklagar oss för att ha snott en Din Sko påse. Och skäller på oss över hur dyr dom där skorna var. (Ps. Skorna var jättefula och jättesmå). Sanningen är att vi gav dom till ett par killar som vi träffade på donken, men säg inte det till någon. 
    Igår så var det bestämt att Mr. Kotten skulle sätta upp skyltar på jobbet om bowlingen för att dra med så många som möjligt. Man kan ju inte precis säga att det blev som planerat. En skylt kom aldrig upp och Kotten hängde inte ens med. Det blev jag, Adam och Erik som efter ett stopp på Vapiano och sett kön på 90's slutade på After. Där träffade jag en av världens mest irriterade nybliven 18åring som trodde att direkt när han kom ut på krogen så ville alla tjejer han ha. Om dom inte ville ha som så var man dum i huvudet och då vill man slå ens kompisar. Rolig kille. Inte. Men hela den situationen slutade med att jag blev lesbisk tillsammans med Amanda och nu ska vi leka lyckliga hela vårat liv. Lööve. 
    
 Idag fyller Sandra 19år och detta ska firas stort. Så jag ska bjuda hennes på middag, sen kör vi melodifestivalen (jag menar hallåå, tjockis-Sarah är ju faktiskit med - på en stor jävla ställning med säkerthetsgrejer - åh mii good) och sen är planen att gå ut och parta all night long. Fan hur kommer jag palla? 
    Och idag börjar min ensamma hemma vecka så jag funderar på att äta baklängesmiddag ikväll? Jaaa!


Mirakelkur, tack.


Jag sitter i köket med två muggar. I den ena är det hederlig varm choklad, som tyvärr håller på att ta slut. Och i den andra - fyfan. Där finns det någon jävla wannabe mirakelkur av vatten och Läkerol Pepparmint (jag hade inga fishermenfriend). Varje gång jag ska ta en fin och god klunk av chokladen så råkar jag greppa wannabe mirakelkuren istället. Men hinner såklart reagera innan det går för långt. För jag har inte riktigt vågat smaka på den än, den känns skum.
    Det är alltså min hosta som ska botas. Den ska bort bort bort. För det är sportlov och det sista jag vill göra är att behöva ligga i min säng istället för att göra alla roliga saker jag har planerat att göra. Som skridskor, som onsdagens utgång utan att ha bråttom hem för klockan ringer kl 7.00. Som att vi ska bowla med jobbet och inte för att glömma är Sandras födelsedag !! Så nej tack, jag vill inte ligga i min säng och hosta. 
    Så nu ska jag dricka min mirakelkur och bli frisk. Sådetså.

Sex laxar i en laxask

Jag tror jag har gjort allt för att slippa plugga till geografiprovet idag. Jag stannade hemma för jag mådde inte alls bra. Så jag satte mig i sängen och åt en lång frukost samtidigt som jag kollade på några avsnitt the Hills. Kanske 5 för många. Sen skulle jag plugga. Men nej. Då tyckte jag att min garderob såg så hemsk ut så den fick en snabb städning. Dags att plugga kanske. Nä. Då var det dags att laga lite lunch för klockan var ju faktiskt 1. Lagade mat, pratade i telefon, rökte en cigarett, åt mat samtidigt som jag kollade på några till avsnitt på the Hills. Klockan närmaste sig halv 3 och jag tänkte att nu fick det vara nog men då av någon anledning sätter sig nästa avsnitt på av sig själv. Och batterisaken blinkar med varningstecknet så jag var tvungen att springa in i mitt rum, slänga datorn och mig på sängen och sätta in sladden i datorn och då upptäckte jag hur skön min säng var och stannade där. Sen kom Sara. "För att plugga" Yeah right. Jag rabblade bara upp det lilla jag läst. Mök.
    Mellan allt det här har jag också lyssnat sönder Mando Diaos skiva och tvättat bort lördagens smink. Jag är äcklig. Och nu börjar min vegetariska period igen. Tjohej.

Get on the bus.

Det har varit ett par händelsefulla dagar på sistonde. Skulle inte förvåna mig om jag sa att superman hade kommit och slängt upp mig över axeln och flygit iväg över Atlanten. Anyway. I onsdags var det dags för utvecklingssamtal. Happiness. Utlovade ett löfte till min mentor - som jag råkade bryta på kvällen. Kvällen bjöd på Popcirkus på Debaser med Mando Diao, Jenny Wilson ooooch Name the pet. Grym som fan. Men tydligen var ljudet (som vanligt) dåligt så det lät som att hon sjöng falskt, men jag stod i baren 2 meter ifrån och det var allt annat än falskt. När vi ramlade ner för Debasers trappa får vi tag i Maria och vi beger oss till Baba och poppade oss hela kvällen. Marias blåa kort var oerhört givmilt den kvällen. TACK. Det bjuder jag igen på snart! Natten slutade med mjölk, Hoffmaestro och en rolig väg hem. 
    Annars så har jag shoppat som en galning. Jag har äntligen min drömjacka. Skinnjacka nr 3. Klippt av mig ALLT hår. Igår bjöd på 20årsfest. Och rajrajrajpartyy. Idag har jag bakisshoppat världens kanske snyggaste skor.
   Idag är det den där dagen som dom kollar alla hjärtans dag och jag ska bjuda två av mina bästa kompisar på middag och sen ska vi slå klackarna i taket hela natten. Pusspusspuss!


Zzz

Nu går jag till skolan. En lektion för sent. Och när jag kommer hem idag - då ska jag sova. Och så får jag se när jag vaknar. (Fan egentligen måste jag plugga). Bajsapådig,tack.

"Var det bra så? 576 kr, tack"




Så tråkigt som jobbet har varit den här helgen har det aldrig varit förut. När jag slutade 15.00 i lördags, två timmar tidigare än vad jag brukar, så kändes det som en befrielse efter att ha jobbat från kl 07.50 så jag bara sprang ut genom dörren och möttes av en jävla dimma. Samma jävla dimma som var över skurusunder kl 07.30 på morgonen. Men nu var den kvar, vaaa? Jag förstod ingenting och försökte hitta vägen över parkeringen till busshållplatsen utan att bli överkörd. Jag klarade det. 
    Så förutom jobb så har jag mest sovit, kollat på melodifestivalen med tre knäppa tjejer, dansat till Gärdestad och druckit cola (utan rom). På fredag är det lön och shoppingsuget inom mig skriker. Miih.

Konsten att älska youtube


Name the pet.



Jag tror jag har ungefär 98 kr på kortet och i min plånbok ligger det 70 kr. MEN. Nästa vecka på popcirkus spelar inte bara Mando Diao utan också Name the Pet. Grym grym grym tjej. Sandra brukar vara snäll och låna ut pengar. Så Sandra, jag skriver in det i min kalender? Annars - bästa gatan att sälja mig på? Malmskillnadsgatan känns för mycket konkurrans på.

Smile, it confuses people

Studiedag i all ära, men brukar dom inte vara bättre? När man var yngre och det vankades studiedag så var det månades höjdpunkt. Man kunde ligga i sängen och dra sig i flera timmar. Man kunde äta frukost i hundra år framför dom där serierna som alltid går när man är i skolan. Dagen var så himla lång så man hann göra allt som man annars inte hann göra. Nu är det lite som vanligt. Man ligger och drar sig i sängen ibland när man börjar senare än då. Man kan se dom där serierna ibland när man slutar tidigt. Igår kväll planerade jag hur jag skulle sätta klockan på 10.30 och sen dra mig lite för att sen avnjuta en lång frukost innehållande allt samtidigt som jag kollade på tv. Sen skulle jag sätta mig ner och plugga till religionsprovet och läsa min engelskabok. Och på kvällen när jag hade gjort allt måste så skulle jag gå och köpa godis och se en film. Jag har köpt godis men allt annat - fuck it. Jag menar - jag har alltså inte gjort det. Jag är nog lite skadad, skulle jag tro. Och jag behöver glasögon. Fan också. Jag passar ju inte i glasögon. Och jag har inte råd med glasögon. Jag ska nog bli en känd bloggerska så kanske jag blir sponsrad med ett par snygga glasögon om jag gör lite smygreklam. Det låter som en plan.

New slang - The shins


Måndag.


damdamdidamdamdamdidamdam, typ.

Idag mår jag inte bra någonstans och jag hoppas verkligen inte att det är feber som spökar. Jag tror det är dom senaste dagarnas datanördande som är boven i spelet, stop it. Annars så har jag ett företagsförslag att inför några extra timmar på dygnet. Fördelen med det skulle vara att alla skulle hinna med så mycket mer och dom som har mycket att göra skulle få sova några timmar extra. Nackdelen med förslaget kanske skulle kunna vara att det skulle bli något fel, typ borta i universum eller något sånt. Men ska vi lägga till 6 timmar på dygnet? Det vore väl skitabra.

I morse åt jag en stor frukost och jag funderar på om man ska börja med beach 2020 snart. Mycket möjligt. Annars så blandade jag alla låtar jag har på min dator och lyssnar och då kommer det alltid upp så konstiga låtar. Ex. "Du känner väl mig" med Risken finns. Förvirrande som fan.

Nu ska jag bädda rent min älskade säng (det finns ingen som älskar sin säng så mycket som jag) och lägga mig och läsa min engelskabok. Och tejpa upp ögonlocken, kanske.

Söndag. Döda mig nu.


I hate this part right here.

NI vet när man får reda på något och det kopplar fel där uppe i hjärnan. En liten liten sak råkar man helt plötsligt explodera upp till en stor bomb. Det råkade hända mig igår. Men jag är glad över att jag underhöll Sara ialla fall. Mindre kul annars dårå. Mer söndagsångest var länge sen. Nu är den maximal. Skoja inte.

Annars en bra helg. Med en lugn fredag där jag la mig nykter i min säng och en lördag med städning, plugg och utgång. Imorgon är det psykologiprov och jag är rätt så körd. Tack och hej. Eller nåt?


RSS 2.0