kicken, var tog den vägen?

Skulle jag kunna få sova lite till nu va? Hejdå bloggen. Orka med dig.

EDIT: förlåt om jag sårade dina känslor bloggen. jag kommer tillbaka när tiden är rätt. eller - när tiden är rätt ska jag plocka upp dig och ta dig långt härifrån.


.

Jag är för blyg för det här. Jag saknar er.

 


Julstök, snö och Band Aid.

Det är julstök idag. Medans bröderna tog på sig ansvaret för sillen inför julen (jag får göra en!) så tog jag på mig det som antagligen kommer uppskattas av flest (på julafton bryr man sig inte om magen växer lite extra): godisbordet! Så efter jobbet idag kl 14 var det bara att gå runt med min långa lista, irritera alla med mina jobbiga frågor och sen på något stökigt sätt få hem allting i kylan. Men jag klarade det. Tre saker är halvgjorda och köket ser ut som ett riktigt bombnedslag. Precis så som det ska vara. Men mitt i allt säger mamma "Malin, vi orkar inte med ditt stök, vi drar på bio och käkar något på vägen. Du kan väl springa ner och köpa sushi?" Meeen. I och för sig så glömde jag saffran precis som hälften av Sveriges befolkning så jag måste väl ändå ut i kylan.

(Emelie, bästa julskivan är på!)

(Om mitt pepparkakshus blir snyggt så lovar jag att en bild kommer upp! Tummis på det).

The land of hope and dreams

Harry Potterboken, godis och det här.

<3

Personalfest med snöstorm?

Helt plötsligt på det fullproppade dansgolvet så tänkte jag "Oj, måste ta en bild". Kameran svarar tillbaka med ett "Byt batteri". Fuck it. Kvällen igår blev ialla fall bra. Börjar med jobb till 22.20 och ut i snöstormen och in mot stan för öl med några från jobbet. Snackade vi jobb? OM vi gjorde. Klockan närmade sig ett och Högbergs stängde men inte fan ville vi hem då. Nejnej, ett par stycken av oss trippade vidare i snöstormen till Baba. Utan tår och känsel i kroppen dansade vi oss varma.

Idag däremot är det inte en lika bra dag. När ska Sl lära sig att vi bor i Sverige och det faktiskt snöar? I stort sätt all busstrafik är inställd i Stockholm. Min teori om att dom hade personalfest igår blir bara starkare och starkare Vi får väl se om jag kommer till jobbet. Och hem där i från ikväll.


Saras mobilhistoria är en rolig historia (om man inte heter Sara)

Att jag och Sara gör mycket tillsammans är ingen hemlighet men att vi idag kom hem med likadana mobilen var nog inte riktigt planen. Helvete, kunde du inte ta en rosa? När Siba-killen frågade om vi skulle ha det på samma kvitto så var vi tvugna att avbryta sitta-ihop-temat. När jag ser på min mobil att Cillo har ringt kl 16.00 en tisdags eftermiddag så kommer jag förstå att jag kommit hem med fel mobil. Däremot så har Sara lovat att hon ska ha en cheerleading bild som bakgrunds bild medans jag får välja om jag vill ha någon. (Jag är rätt mogen). Eller om fru Miras får välja så ska Sara ha en snodd på mobilen för att rädda hennes sofistikerade mobil. (Vi ska inte ens ta upp Saras mobilhistoria).

Ps. Efter jobbet storhandlade jag och Karro. Påminn mig om att aldrig ta papperspåse när det är snöstorm. Påsen gick sönder 10 meter ett busshållplatsen. Tack för platspåsen, Karro. Ps 2. Kul att handboken för mina nya hörlurar var tjockare än för mobilen. Ps 3. Varför är det största problemet med nya mobiler att öppna batteriluckan? Ps 4. Den här månaden ska jag vara ekonomisk. Matlåde Mallan x 100.


Allting kan gå i tu men en mobil kan gå i tusen bitar.



Här är mitt bevis på att jag faktiskt behöver en ny mobil. Ser ni det där som hänger ifrån den? Det är knapparna! Inte nog med att den lägger av ibland, den ramlar nu också i tusen bitar. Har jag nämnt att efter ett par stötar i golvet (inte allt för mjuk landning) så sitter inte batterilocket som det ska? Sara, spontan-mobil-shopping imorgon eller?

jag gråter

Höjden av besvikelse är när senaste Paradise Hotel avsnittet inte kommit upp på hemsidan. Jag gråter floder och skär mig i handleden tills endast flimmer finns framför mina ögon. Imorgon får jag lön. Wopawippiwacko!


Med det där kortet och den där tjejen ska det spenderas pengar imorgon.

Varning Jessica och Åre.



Tydligen hamnade jag och Stina i Åres bästa blogg efter ett mms i dimman till Jessica.
Så om vi fortsätter att mms snygga bilder blir vi kända i Åre då?
High five på den. Varning Jessica!

Tekniknörden.

Jag skrev precis ett inlägg om att jag är en stor tekniknörd men efter att ha skrivit halva (det skulle säkert ha slutat som värsta novellen) så läste jag igenom och insåg att jag lät som en bortskämd liten skitunge. "Sen var utrymmet på den ipoden för lite så jag fixade en ny?" Ursäkta, fixade en ny? Vadå, knäppte fingrarna och den ramlade ner från molnet eller? Pff. Däremot klarade jag förut knappt av att gå in på typ Claes Ohlsson eller Teknik Magasinet utan att komma ut med något. Jag menar, nagellackstorkare? Come on!

Men. Lön på tisdag och jag funderar på att låta min tekniknördssida få andas lite och komma hem med en ny mobil. Inte allt för fancy, inte allt för dyr - utan bara lite nytt. Lite touch, lite megapixel, lite... you know.


Ett bevis på vilken tekniknörd jag är.


woppiii

Ska vi köra en liten snabb uppdatering så att jag kommer i kapp tiden. Onsdag. Pizzamiddag i Stinas förar-rum. Charitees releasepartaj följt av öl. Hur mycket är jag skyldig dig? Torsdag. Jobb. Inge mer. Kul. Fredag. Ledigledigledig. 19års middag hos Amanda med god mat, mycket nytt folk och konstig utgång. Vi tar igen det en annan gång, Amanda!! Lördag. Jobb jobb. Söndag/idag. Lunch på vapiano med Emlan. Julmarknad. Jobb.






Är du 15?

Tre killar i 15 - 16 års åldern kommer in på jobbet.
- Hej. Vi var precis inne och köpte det här godiset, kan vi bara lämna det här när vi går in och köper något att dricka?
- Självklart.
Ett par minuter kommer dom tillbaka med ett flak energidryck som dom i rätt ordning ställer på bandet.
- Har ni legitimation?
- Näää alltså vi glömde det heeemmaaa. Men vi looovar, vi är 15. Jag looovar dig.
- Jaa men det är ändå 18 på dom här.
- Vaaaa?!!

In ya face, bitches.

i can go with the flow

Tjockis, sluta äta vid datorn så att tangenterna blir sega. Tvätta datorn? Japp. Under duschen med den nu va.

(Nu måste måste måste jag städa men egentligen vill jag bara läsa ut första Harry Potter boken).
(Inatt hade jag en sån sjuk dröm att jag knappt vet var jag ska ta vägen. Men trevligt var det..)




we're gonna be big stars

Jag tror att jag behöver ha hem mamma nu. Klockan är nu 00 och jag har precis ätit middag. Jag kom hem från jobbet vid 23 till ett tomt hus och en kista som skrek lite efter mat - huset var ju tomt så varför inte ställa sig och laga mat? Pasta Vongale blev det med burkmusslor. För er utan matkunskaper så är det egentligen pasta med vongalemusslor med massa vitlök och vitt vin. Yummie. Italien 05 säger jag bara.

Nu ska jag bara städa undan lite snabbt för att imorgon dra lite snabbt över hela lägenheten med dammsugarn. Imorgon blir en rolig dag med start kl 10.50 med jobb. Pinsamt om jag försover mig.

england called me

Det hade passat så perfekt att åka iväg efter nyår. Lämna Sverige och allt vad det innebär och istället åka till England och skolböckerna, nya människor och hundra miljoners nya saker att lära sig. Språk, kultur och allt vad nu innebär. Men istället så kommer jag vara kvar i Sverige i alla fall ett halvår. Förhoppningsvis fullt av jobb, spontana kvällar och lycka. För det är väl inte så farligt det heller? Men just nu känns det bara inte som att jag har något att se fram emot. För bara ett par veckor sen hade jag jätte mycket att se fram emot. Dalarnaresan, personalfesten och kvällen hos mig. And now? Visst, julen och kort där på nyårsafton. Men nej, jag är ingen vidare julmänniska och nyår är helt utan någon som helst plan. Det blir det man gör det till va?


Hyde Park 08<3

toys and flavors



(fråga inte ens varför coop inte hade mellanmjölk - men lättmjölk blir fan kallare, ni vet sådär som mjölk ska vara)

just go with the flow - panikartat flow.

Det hände något jävla konstigt idag. Efter att ha legat och degat (och då menar jag verkligen degat) i sängen till klockan tre, tvn varvad med första Harry Potter boken, så hoppade jag upp och sa till mig själv "Nej fan Mallan". Fyllde tvättmaskinen med en tvätt handdukar, drog fram dammsugaren och ut och in med disken i diskmaskinen. Det blev storstädning så att det bara skriker om det. Och eftersom det har varit stökigt här sedan i fredags och ännu stökigare efter att jag och Emlan försökte parta till oss i lördags så behövdes det verkligen.

Nu ska jag ställa mig och laga mat för jag är hungrig för första gången på flera dagar. Varför? Jag kan inte äta när det är äckligt hemma. Väldigt konstigt eftersom jag till 60% är (äckligt) slarvig av mig.

På onsdag kommer mamma + sambo hem - nu ska jag njuta av dom sista dagarna!

om vi ändå visste


inga konstigheter.

Ska vi köra en snabb genomgång av senaste dagarna som har varit fulla av aktivitet då? Onsdag - personalfest med allt vad det innebär. Varför blir folk alltid som fullast på personalfester för? Oväntade dateutbjudningar, karaoke, delade cider, konstigt hångel (eller var det pussar) och utslängda människor. MJ show, studentshow och 80tal. Raggande ben som ville gifta sig med varandra och knähoppande. Jag gillar. Bangande på efterfest för att gå hem långsamt från en taxi. Torsdagen jobbade jag kl 16 för att sen försova mig på fredagen - dålig morgon, bättre kväll. Jag var lite hatad (som vanligt) men roligt folk kom över, ölspel, twister, lite dans och deep talks som vanligt. Vaknade upp i ännu en dimma och såg fram emot en dag med bara mig själv och mat. Men nej. Fick ställa mig i köket och laga mat till Emlan som efter ett tag försökte tvinga med mig ut. Hoppade in i duschen, drack födelsedagschampagne men vi bangade. Sara kom över och vi dog i min säng framför "The notebook".

dodlarn i huset

Hejhej Dodlarn här, måste ju gästblogga på min favoritblogg liksom;)

kvällen ska Malti och Dodlarn spendera hos Mallan med filmmys och gottigheter. Jag tycker Malin är en utav världens bästa människor och om  ni som läser av ngn anledning inte tycker det är ni bara sjuka. Nu ska mallan laga mat och jag ska gå och handla:)

Malti är wonderfuuul / dodlarn.blogg.se <3

sexy bitch ha?

Det är onsdag och det vankas festligheter. Personalfest på Golden Hits. Jag räknar med att Coop visar sig från sin bästa sida?

Nu sitter vi ihop igen.

Imorse vaknade jag klockan 11.14 av att jag får ett sms av Sara, helvete jag har försovit mig. Två sekunder senare ringer hemtelefonen, ligger kvar i sängen och skriker i mitt huvud "Håll käften, lägg på vem det nu är som ringer". Det är en sak man ska veta om mig, jag svarar aldrig i hemtelefonen. Verkar oerhört onödigt när jag själv inte kan mitt hemtelefonnummer och minst mina kompisar. (Jag tror Sara har det inlagt i mobilen). Sen ringer mobilen "Mamma jobb". Efter lite snack så säger jag "Jag har försovit mig" "Vaa? Ska du jobba?" "Nej, skulle träffa Sara för en kvart sen". Tydligen skulle jag inte det eftersom hon har lärt sig att jag inte är den bästa att gå upp på en avsatt tid, hon satt fortfarande hemma och väntade på att landet-bussen skulle gå. Anyway. Åker in till stan en timme senare och möter upp bruden en timme försent, hon är van. Vi hade inte träffats sen i torsdags (skandal!!) så det blev en jävla massa skvaller ska ni veta och hon den jäveln shoppade. Mörda. Jag är pank.

Snart blir det matlagning och senare städning medans mamma springer runt med resfebern på högsta nivå.




RSS 2.0