Dodlarn...

Förlåt Emelie, jag är dålig på att blogga. Vad var det sist? Juste tisdag. Har jag sagt att min bror Henrik har flyttat in medans min mamma och Björn leker ungdomar och tågluffar i England? Jopp. Inte för att vi hinner träffas så mycket eftersom när han kommer hem från jobbet så är jag påväg till mitt och när jag kommer hem så sover han. Men i helgen hann vi allt ses. I fredags dog jag lite halvt i soffan när jag kom hem från jobbet och Henrik ställde sig och lagade mat och in droppade bror Robert och flickvän Lotta för middag, drinkar och utgång. Men inte för mig. Det var uppgång 06.05 dagen efter och när dom stängde dörren så däckade jag direkt. Lördagen bjöd däremot på tennis efter jobbet, drink på parets nyrenoverade balkong och sen ännu en middag hos mig i sjöstaden. Denna gång var även jag med på noterna även fast vi splittrade på oss, dom till trädgårn och jag på 20års kalas hos Mickeee. Grym kväll med djtält i gräset, nedsuttna boxar och blandat folk. Bra kväll.

Nu är jag ledig i 4 hela dagar och allt jag vill göra är att köpa klackar. Åh. Jag måste hålla mig sysselsatt så att jag inte gör det med tanke på mobilräkningen på 850 spänn som jag fick hem. Fuck Grekland sms!

(jag orkar inte lägga upp bilder)

you have been looking for someone to believe

Igår kväll efter rolig stängning trängde jag in mig i vaktis bil för att få lite skjuts för att sedan köra en grymt oplanerad kväll. Shotsen flög in från höger och vänster och jag tror mitt kort betalade för en runda. Det var trubbel, det var skratt och det var precis som det ska vara. När killarna satte sig i bilen och drog hem så vandrade jag och Madde till slussen där hon dumpade mig med två killar. Jag satte mig på den enas cykel och vi tog en liten sväng tills jag slängde mig av och märkte att det var inte vilka killar som helst. Tydligen var dom två svenskar som bodde i England och försökte lura i mig att dom var halva Razorlight och kunde inte ha sina riktiga namn på facebook. När jag sedan ställde komplicerade frågor så insåg dom att dom var körda och erkände att dom bara kände ena killen i bandet. Lagom spontant och bra.

Men ikväll kör vi ett kort arbetspass och sen sätter vi på oss klackarna och går ut! Just call me babe.

i need you in front of me

Jag träffade en pojke en gång. Med hans planerade oplanerade hår och smutsiga skor tog han mig med storm för en kväll. Kvällarna kom en efter en med samma visa. Kyssar, kramar, små viskningar i örat. Musiken överröstade vad våra läppar försökte säga men det gick ändå. Hans kyssar var som ingen annans. Den starka vinden slog mot oss men vi kramade bara lite extra i den andres hand. Det var en tidsinställd romans. En sådan som man vet tar slut, men man njuter så länge det varar. Det är stormens baksida. Men det är också det som är det fina med den gråa baksidan.


Hur man avslutar semestern på bästa sätt?



Fredag

Tjejerna samlades hos Emlan. Tjejerna splittrades. Spontana besök. Höga klackar. Roliga sms. Förvirring. Allt. Bilder säger nog mer än ord just nu.




Semester är aldrig fel, sa Malin och gick tillbaka till jobbet.

På måndag är det slut på ledigheten, efter fyra veckors semester är det dags att komma tillbaka till kassan och "var det bra så?". Men dom här fyra veckorna har varit riktigt bra och jag har inte varit hemma en dag för mycket. Det började med festival och roliga människor. Pete, Uffe och Pengabrorsan. En öl slinkandes ner i strupen och lycka överallt. Det var musik, det var kärlek och det var peace. Efter ett snabbt stopp packade jag om och satte mig på flyget till Grekland, Rhodos för en rejäl partyvecka med Bellut. Det blev supermandrinkar, nya oväntade vänner och sol. Dagarna spenderade vi vid poolen och nätterna spenderade vi på bargatan. Eller så stod vi och pussade söta pojkar. Men även den veckan tog slut och med en klump ångest för hundra anledningar åkte vi hem. Allting har ett slut, även fast det ibland är för tidigt. Även här blev det en snabb ompackning och en släktträff för att sen sätta mig på tåget mot Borlänge och världens bästa Maria. Väderguden gav oss regn och trion kom fram till vad som är bäst. Mycket. När grabbarna åkte ut till en stuga så satte jag och Maria på oss klackarna och tog bussen in till Borlänge och "Flaaammaaan". Men tyvärr så visade Borlänges uteliv inte sin bästa sida en onsdag så mot småtimmarna liftade vi hem med ett par 93or. Men jag menar, det är så man kör i Borlänge.

'



Johan, om du är kvar, känner du igen någon? Typ någon elev?


-

Vi är fulla för kärlekens skull.


This is all we need

Batterier, ipodhögtalare och Sara på en brygga. Det var allt jag behövde innan jag tar mitt pick och pack och drar till Rhodos. Ps. Med en självutlösare kan man ha roligt.





vi gjorde det igen

En vecka av öl, nya vänner och alldeles för lite sömn är återigen slut. Festivalveckan. Babyshambles bjöd helt klart på bästa spelningen, om det beror på att kan vara enda chansen att se dem i Sverige eller om dom faktiskt var så jävla bra är en annan fråga. Moneybrother bjöd också på en grym spelning. Winnerbäck gjorde mig besviken när han på fredagen strulade till "Jag vill gå hem med dig". Vad som sen gjorde att jag missade två tredjedelar av allt jag skulle se behöver vi inte ens gå in på. Förlåt Håkan.




RSS 2.0