Cashflow to swanflow.

Jag har bråttom. Som vanligt. Den galnaste jobbveckan är igång. 6 dagar i sträck - ca 9 timmar om dagen. Hälften kvar nu. Moneyflow. Bilder? Bilder från helgen kommer sen. Ähm, what else...? Hejdå.

you called it quote

Jag vill ringa dig. Fråga hur du mår, kolla om allt är okej. Jag vill bli uppdaterad och veta allt. Jag vill prata om allt mellan himmel och jord. Jag vill kunna lägga på luren och känna mig nöjd. Och uppdaterad. Nöjd och uppdaterad. Jag vill kunna lägga på luren utan att ha en massa frågor i huvudet. Jag vill kunna veta att du faktiskt mår bra. Jag vill höra med en sanning i din röst att du mår bra. Jag kräver inte alls mycket mer. Jag vill bara veta att du mår bra. Så länge du är glad, så är jag nöjd. 


Merry x-mas.



Julafton. Jag har ätit som en gris hela dagen. Fått bra julklappar. Bland annat ett nytt objektiv. Happiness.

Live for the weekend

Ett alldeles för krånglande internet och ett jobb som har tagit alldeles för mycket tid i juletid har gjort att min bloggning har gått upp i intet. När jag väl tänkte ta mig samman och skriva om allt. Och speciellt när jag hade två härliga karatefyllor. När vi partade på ställen som vi egentligen inte passade in. Om hur fishermens friends shotten egentligen gör med våra sms fingrar. Om hur en spontan utgång med jobbet blir till. Situationen att jag gjorde av med grymt mycket pengar. Det där att vi tog ungefär varannan runda var, jag undrar om inte jag tog några fler? Om hur Afters Tequila inte är lika stark som alla andras. Om hur man hamnar på efterfest med 3 pers och en dissar och går till mannen bredvid och vi resterande 3 däckar i säng kl 8. Och jag, lilla lilla jag, somnar bredvid två snarkande killar.

Där har vi min helg. En grym helg.
Nu kan jag gå vidare här dårå. Egentligen skulle det blir tusen tusen bilder, men jag orkar inte. Höhö.

Gästbloggning.

Hej allihopa!

Nu är det dags för Isabelle Schrickel att gästblogga här på malti.blogg.se
Kvällen har börjat toppen. Partymallan kom hit vid 6 för att laga en grymt god middag. Ceasarsallad stod på menyn. Mycket gott. Sedan har vi druckit cider, lyssnat på musik och snackat en jävla massa om både bra och dåliga saker. Skönt att få prata av sig. Resten av kvällen ska tillbringas i Stockholms stad. Isabelle och partymallan ska göra gatorna osäkra. Det ska drickas kiwishots som aldrig förr!

Nu ska partyparet bege sig. Hoppas ni allihopa har en lika bra kväll som vi har och ska fortsätta ha!


Pussokram




you got some problem, dude.

När man försover sig på allra sista skoldagen,
dagen med en timmes avslutningen så förstår man att man har problem.
Om inte Sara är bäst, så inget busskort för mig.

Idag blir det lunch och julklappshandling och sen blir det middag och utgång. Härligt.

Move yourself together

Onsdag - lillördag. Det var dags för årets julmiddag på jobbet med en alldeles nyktra människor. Vi satsade stenhårt på lottdragningen men inte fan vann vi. Istället satt vi och drack julöl. Vi drog oss sen vidare till After och drack öl, diskuterade matte i 2 timmar, snackade framtid med Pernilla 40+ och hade det grymt trevligt. Det roligaste måste ändå ha varit att en av dom konstigaste blev dyngrak och började snacka. "Han log till och med" - Madde.








music in my veins



Det var nog inte många som var gladare än vad jag var när jag fick veta att Tiger Lou skulle släppa ny skiva. Och det var nog inte många som var mer ledsen än vad jag var när jag missade deras spelning på Debaser pga en släktmiddag. Nya skivan är grym. Dom två tidare skivorna gjorde så att jag var fast, även fast dom två är lite olika. Den ena mer åt det aukustiska hållet medans den andra är lite mer åt synth hållet. Den här - den är mer åt rockigare hållet. Och jag diggare som fan!

Så album att inte missa. Tiger Lou - A partial print.


You're green.



Jag ska bli frisk. Inge snacka om saken. Ikväll är det soppa, apelsiner, vitlök och glass som gäller. I mängder. I stora mängder. Jag måste bli frisk. Imorgon är det ju julmiddag på jobbet. Och sen blir det utgång. Detta betyder att jag måste vara frisk. På torsdag är det jobb. Alltså: jag måste vara frisk. På fredag är det skolavslutning följt av utgång. Åter igen: Jag måste vara frisk. På lördagen är det jobb och sen var planen att gå ut. MEN - nej. Jag ska fortsätta vara frisk så då stannar jag hemma. För sen jobbar jag bajsmycket. Och vad betyder det? Jo, att jag måste vara frisk. För jag kan inte gå miste om så där mycket pengar. Plus att jag inte vågar sjukanmäla mig.

Nu ska jag plugga lite repliker till imorgon då vi har uppspel på estetisk verksamheten. Och skriva lite på min mediainlämning. Och sen ska jag rehaba mig med glass och några avsnitt Greys Anatomy. Som jag by the way är beroende av. Härligt. Bara jag som reagerar på hur lite plugg jag har?

(idag har jag köpt en ny kompaktkamera - alltså en kamera med ut - alltså mer partybilder - härligt.

Dance with somebody, Mando.



Mando Diao, mitt kära garagerockband som egentligen inte alls är garagerockband längee eftersom dom spelar stora spelningar i typ Kina,  (Finns det ens garagerockband där?) släpper ny skiva 13 februari. Och spelar i Annexet. Och jag kommer vara där. Och jag kommer hoppas att dom kör festival i sommar. Dom är ju ordinarie på borlängefestivalen, min festival, peace&love så där kör vi.


pjow?

Idag mår jag som jag förtjänar. Inte för att jag var ute och drack öl eller något sånt igår. Utan mest för jag satt uppe till halv fyra och pluggade. Och har inte sovit på flera dagar. Så nu är min hals ett enda stort AJ! Och nu närmaste veckan blir det ju lite stressigt schema och från fredag är det jobb i stora lass. Inte fan kan jag vara sjuk då. Åh.

Nu ska jag se till att den här religionen blir klar, lämna in den och sen åka till jobbet. Ha kul. Cashflow.


Piiw.

Helt plötsligt blir videoklipp på aftonbladet om en kines som sprutade in en jävla massa matolja i ansikter väldans intressant. Och skolmailen jätteviktig att kolla. Fixa bankkort var också grymt viktigt att göra just ikväll. Allt för att skjuta på plugget? Jomenvisst.

Helgen? Ingen alkohol, jobbat 18 timmar och inte pluggat och inte sovit. Men varför Malin, varför?!

Knäckt.



Jag är lite knäckt & det är så onödigt. Det skulle ju inte vara så här. Nu drar vi ett streck över det här och går vidare, tack.

Hur kan du veta klart innan du ens testat?

Det är mörkt i mitt kök. 10% av mitt projektarbete står i ugnen. Om 20 min får jag äta lunch. Det regnar ute. Hårda jävla slag mot fönstret. Herr Krunegård spelas i högtalarna. Katterna bråkar som en orkan i Usa Jag ringde precis min pappa. Han svarade inte. Undra om han lever? Nej, jag såg ju faktiskt honom på jobbet för 2 veckor sen. Han köpte det vanliga, pasta och juice. Bland annat. Idag är det fredag. Min bror kommer på middag. Min stackars bror. Sen kommer Sandra och kollar på idol. Sandra med den stora hjärnan ska hjälpa mig med min religionsinlämning. Imorgon ringer klockan 07.00. Härligt. Ring inte mig ikväll. Eller jo, ringa får ni. Men inte tvinga mig att komma ut.


you are gone.

Det här kommer bli en lång pluggnatt. Jag har nu bytt ämne 3 gånger. Men det är sånt man får ta helt enkelt.

Ville egentligen tipsa om en bra skiva, men jag sparar det.


Words come easy.



Jag tror att jag har gått och dragit på mig ett beroende. Ett allvarligt sådant. SOCKER. (I och för sig så är det farligt att vara beroende av det och här sitter jag och skämtar om det. Oops). Jag sitter och pluggar och skulle kunna döda för lite godis. Åh. "Härligt".  
   Idag träffade jag min bästis Karin och vi satte oss på vårat gamla cafe Merci. Uanför var det folkkalabalik eftersom en stooooor (har absolut ingen aning om storleken) brand härjat (har absolut ingen aning om hur farlig den var) på Mariatorgets tunnelbana så ersättningsbussarna till slussen gick precis utanför cafeet på Hornsgatan. När gick alla och blev jätteslöa och hellre står och trängs på en trottoar i 20 min istället för att gå till slussen på 10 minuter? 

Nu ska jag börja skriva på en två sidor långt reportage som ska in imorgon. Och sen hade jag faktiskt tänkt sova också. Härligt.

I want more than this.

Jag är dålig, så himla dålig! Imorgon ska jag hålla ett engelskatal. Imorgon ska jag presentera det jag gjort hitills i projaktarbetet. Till min kockbok gjorde jag två maträtter. Sen skulle jag sätta igång med engelskan, klockan kanske var runt 16. Tror ni att jag är klar eller? Nej. Jag är så dålig. Vad hände med att plugga till kl 21 och sen kolla på Greys avsnitten jag missat? Prutt. Max kl 00.31? Will i make it?
    På tal om annat så pratade jag och Sara om planering idag. Hon sa att hon hade planerat bra. Jag sa att jag hade planerat bättre. Eftersom jag jobbar hela helgen och äger ungefär 200 kr så blir det ingen utgång. Idag: Plugga engelska och projektarbete. Tisdag: Jobba 16.00 - 22.20. Onsdag: Plugga textkommunikation. Torsdag: Religion. Fredag: Religion Lördag: Jobba 08.55 - 17.15, religion. Söndag: Jobba 10.55 - 20.15, religion.

Körbaa

Min helg var grym, något annat kan jag inte påstå. I fredags befann sig 18 tjejer i min lägenhet för en inflyttningsmiddag nr 1. Jag hade lagat mat hela eftermiddagen, fått hjälp av Sandra och bjöd på grym mat. Vid en tidpunt ställde jag mig på kanten av alla. Jag såg leenden, skratten som avlöste varandra, jag såg kontakter knytas och gamla upptas. Jag var nöjd för jag tror jag såg att mina vänner var nöjda. 
    Vi åkte sen vidare till Ego och vinet snurrade runt i mitt huvud och när vi kommit fram får jag ett erbjudande från Karin och att åka och dansa och dricka öl och av någon anledning sa jag ja och natten slutade med tvspel hemma hos Conne. Sen blev jag knäckt och det är bra så. 
   Lördagens utgång började med vin och hiphop i Max lägenhet på Öööstermalm för att sedan bege oss vidare till Ego igen, nu för att vara där liiite längre än sist. Drinkarna flödade, träffade en grym tjej och hade kuul. Jag försökte lära Joshua dansa bugg men det gick ju mindre bra. Däremot var Niklas mammas kompis gryym. Han ville jag daansa med. Hemresan var bästa hittills. Niklas mamma var av en slump där och vi fick skjuts tillsammans med hennes gubbe och buggkungen. Buggkungen kan lätt vara en av de roligaste människorna jag någonsin träffat. Men han hoppade av tidigt efter att ha erbjudit oss att komma upp på en flarra.

Still no pictures. Sorry fan. Nästa vecka köps det en, that's a promise.

Torsdagslycka <3


Dan före dopardagen.



Jag gillar inte när saker inte fungerar som dom ska och förstör då min planering. Det hände idag. Så nu har jag pluggat klart. Har lite kvar att fixa imorgon innan jag lämnar in min fina pdf i lärarens mapp. Lovely. En sten från ångestkörteln borta.

Men imorgon är det fredag och oj, vad jag har längtat. Efter skolan ska jag och Sandra hem till mig och ställa oss och laga mat hela dagen för senare kommer det över 20 tjejer för att äta gott och dricka gott. Vi ska spela spel och sen ska vi ut och göra stan osäker. Det känns som att jag har jobbat så mycket på sistonde så när jag har varit ute så har jag hela tiden kollat på klockan och fått lite ångest över att jag inte kommer få sova och blablabla. Men imorgon - inget stressande. Jag kan sova hela lördagen. Happiness!

Mannen på bilden är lite av min drömman. Han är engelsk. Han kan sjunga. Han har snygga kläder. Och... kolla bara på honom.

Tiger Lou - The less.


Lejondräkter på Coop

Jag måste sluta tänka. Idag på jobbet tänkte jag att det skulle komma människor i lejondräkter till kassan.

Nu ska jag dricka mjölk och sen godnatt. Tiger Lous skiva äger. Mer musik imorgon!


but she never showed up



Jag skulle egentligen ha pluggat galet idag. Mediainlämning som vi har haft hela terminen ska in på fredag. Jag har gjort kanske hälften. Men mamma fick mig att kasta bort två timmar på städning. Och imorgon jobbar jag. Precis som jag gjorde i fredags, lördags, söndags och igår. Kul. Så nu blir det något som kallas för en lång pluggnatt. Jag tror jag fick en panik/ångestattack för nån timme sen. Du kan lika gärna skjuta mig nu. Eller ge mig lite självdiciplin.

Remind her...



När jag åker buss själv med musiken på så tänker jag ofta. På allt. Häromdagen var det sms, någon gång innan dess var det en viss tjej och idag var det om ålder. När jag satt där i rusningstrafiken med Tiger Lou i öronen och en pälstant bredvid mig och stressen som hoppade inom mig så kom jag på hur man märker varje dag hur mycket äldre man har blivit. Man märker hur alla ens värderingar har förändrats. Och vi är nog gladare. När jag inte jobbar så pluggar jag. Och om det blir tid över så spenderar jag dom med människor som jag verkligen vill lägga mina sista sparade minuter på. 
    Det var nog annorlunda för några år sen. Då var det en oskriven tävling om vem som hade mest kompisar. Den som hade mest kompisar när man kom till en fest där alla var, hela nacka. För det var där alla var. Dom där ytliga vänner, dom man aldrig träffade annars. För dom var ju bara ytliga vänner. Egentligen älskar jag ytliga vänner. Man är alltid trevlig mot varandra. Träffar man dom ute så kramar man om varandra, frågar hur den andra mår, tar en öl tillsammans och sen har man haft en kväll tillsammans med andra också. Det är inte precis den man ringer kl 05.00 på morgonen för att kolla att hon kom hem ordentligt.
    Detta visar också att ju äldre man blir desto mer betyder ens vänner för en. Mina vänner är mitt allt. Mina vänner är värda mer än allt guld i världen. Om jag mår dåligt vet jag att jag kan ringa dom. Om dom mår dåligt vill jag att dom ska ringa mig. Mina vänner är dom bästa vänner. Och jag hoppas alla har det så.

Leaving on mayday


Jag visste att hon inte skulle göra mig besviken, Anna Ternheim. Nya skivan är till och med bättre än vad jag trodde och just nu är jag lite kär i henne. Skivan ger mig rysningar och speciellt låtarna "what have i done" och "let it rain".

Såå lovelyyy ! 

Det här skrattade jag åt i lördags.


Let's do this once more time.



Nu börjar vi på en ny kula. That's how i do it.
När någonting blir tråkigt börjar jag om från början. 
Ni ska bara se hur lång tid det tar för mig att plugga.
Det här bloggen blir bilder, musik, fest och mig.
Och typ om alla andra också.

Och nu kommer min partner på min fjortisblogg bli arg på mig men jag får väl kompensera med att uppdatera lite där ibland. I still got the password. Alltså här http://anonymaa.blogg.se

RSS 2.0